Στυλό μας μαθαίνει ορθογραφία;;;;

Γεια σας....

Σήμερα θα σας γράψω για ένα στυλό που μας μαθαίνει... να ΜΗΝ κάνουμε ορθογραφικά λάθη;;;Το Lernstift pen αποτελεί καινοτομία στο γράψιμο, ειδικά για όσους συνηθίζουν να κάνουν ορθογραφικά λάθη και αισθάνονται άσχημα γι' αυτό. 

Ο λόγος; Όταν το κρατάμε στα χέρια μας και γράφουμε κάτι, εάν κάνουμε λάθος, αυτό θα δονείται ελαφρά χάρη στο λογισμικό που διαθέτει και του δίνει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται γραπτό κείμενο και να εντοπίζει πιθανά λάθη σε αυτό.

 Το συγκεκριμένο στυλό θα υποστηρίζει δύο γλώσσες, τα Αγγλικά και τα Γερμανικά, και θα έχει δύο βασικές λειτουργίες: ορθογραφίας και καλλιγραφίας.

Δηλαδή θα εντοπίζει ορθογραφικά λάθη ειδοποιώντας τον χρήστη γι' αυτά με έναν συνεχόμενο ήχο και μια δόνηση, ενώ όταν τα γράμματα είναι δύσκολο να διαβαστούν θα το επισημαίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

 Δημιουργοί του είναι ο Falk Wolsky κι ο Daniel Kaesmacher με την ιδέα να ανήκει στη γυναίκα του πρώτου, η οποία βλέποντας το γιο της να κάνει πολλά ορθογραφικά λάθη είπε στον σύζυγό της, προγραμματιστή στο επάγγελμα, πόσο χρήσιμο θα ήταν να υπήρχε ένα στυλό που θα ειδοποιούσε για τα λάθη.

Μέχρι το τέλος του χρόνου το έξυπνο στυλό αναμένεται να βγει στην αγορά, ενώ το κόστος του υπολογίζεται στα 80 ευρώ.

Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.


Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋💋


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 πιο γλυκά, νεογέννητα ζώα που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!