Φτιάξτε Ένα Πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι από Φελλούς.

Γεια σας για ακόμα μια μέρα!!!! 



Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με φελλούς και να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ένα από αυτά είναι μία μπάλα πάνω στην οποία θα κολλήσετε κάθετα φελλούς.
Κρεμάστε το στεφάνι σας ακόμα και στην κορυφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σας.
Σε καταστήματα ειδών χόμπι μπορείτε να βρείτε στεφάνια από φελιζόλ και από στάχυ.

Καλά τα αγοραστά στολίδια, αλλά δεν συγκρίνονται με κάτι που έχετε φτιάξει μόνοι σας. Τώρα τα Χριστούγεννα έχετε όλον τον χρόνο για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας. Μπορείτε να φτιάξετε ένα όμορφο στεφάνι με φελλούς και να το κρεμάσετε στην εξώπορτα του σπιτιού σας ή και πάνω από το τζάκι.

Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε ένα στεφάνι από στάχυ ή φελιζόλ όσο χοντρό θέλετε εσείς, κόλλα και φελλούς από μπουκάλια κρασιού (σίγουρα θα σας μείνουν μπόλικα!). Ξεκινήστε παίρνοντας έναν-έναν τους φελλούς και βάζοντας κόλλα στη μία μεριά τους. Κολλήστε κάθε φελλό πάνω στο στεφάνι. Αρχίστε να τους κολλάτε από την μπροστινή μεριά αλλά μην βάλετε καθόλου φελλούς στην πίσω μεριά του στεφανιού αφού θα το κρεμάσετε σε τοίχο.



Ξεκινήστε βάζοντας τους φελλούς στην εσωτερική διάμετρο του στεφανιού.

Υπάρχουν κάποια σημεία πάνω στο στεφάνι που οι φελλοί δε θα κολλάνε καλά. Προσπαθήστε να τα τοποθετήσετε όσο καλύτερα μπορείτε. Μην ανησυχήσετε για τα κενά που θα υπάρχουν γιατί θα βάλετε και δεύτερη στρώση.

Ξεκινήστε με τη δεύτερη στρώση βάζοντας κόλλα πάνω σε διάφορα σημεία των φελλών και κολλώντας τα όπως νομίζετε. Αυτοσχεδιάστε και αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη. Δεν χρειάζεται να είναι όλοι τοποθετημένοι στη σειρά. Μπορείτε να τους βάλετε όπως σας έρχεται. Όσο πιο άκυρα βαλμένοι είναι τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Δε θα σας κρίνει κανείς για έλλειψη φαντασίας.

Το χειροποίητο στεφάνι σας είναι έτοιμο για κρέμασμα.
Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό μας.

Τα βήματα συμμετοχής είναι απλά.
  1. Κάντε Subscribe στο κανάλι μου στο Youtube.
  2. Ακολουθήστε με στο Instagram.
  3. Και κάντε tag τουλάχιστον 2 φίλες σας και share στην ανάρτηση και share.
  4. Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94. (Για έξτρα συμμετοχή).

Αυτό ήταν και για σήμερα.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!