10 Λάθος designs σε καθημερινά αντικείμενα!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Πολλοί είναι οι δημιουργοί που προσπαθούν να ξεχωρίσουν με τις μοναδικές τους ιδέες ακόμη και αν στην τελική δεν είναι και τόσο λειτουργικές και το μόνο θετικό που έχουν είναι η πρωτότυπη εμφάνιση τους. Αυτά τα εντελώς λάθος designs διαφόρων καθημερινών αντικειμένων, γίνονται πολύ δημοφιλή και κάνουν τον γύρω του διαδικτύου, μαζεύοντας απίστευτα σχόλια.

Εννοείται πως αν κάποιος αποφάσιζε να τα αγοράσει θα ήταν καθαρά και μόνο για να τα χρησιμοποιήσει ως διακοσμητικά ή ακόμη και για να τρολάρει τους φίλους του. Δες εδώ λοιπόν, τις πιο μη λειτουργικές και περίεργες δημιουργίες!


10 Περίεργες και «χαζές» δημιουργίες καθημερινών αντικειμένων.

1. Ας είμαστε ειλικρινείς, εμφανισιακά είναι αρκετά πρωτότυπο και εντυπωσιακό το συγκεκριμένο πιρούνι, αλλά από που θα το πιάσεις για να φας; Ειδικά αν το πιάτο σου έχει μακαρόνια, πολύ θα ήθελα να σε δω να παιδεύεσαι. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τα chopsticks.

Βέβαια, από την άλλη είναι και ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις δίαιτα ή να εκνευριστείς και να πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό. Δεν μπορώ να αποφασίσω μάλλον.





2. Πες μου για ποιο λόγο έχει δύο χερούλια αυτή η κατσαρόλα, αφού και τα δύο βρίσκονται στο ίδιο σημείο; No comments, άντε και καλά καψίματα!




3. Πόσο κλάμα μπορεί να έχω ρίξει με το μπρίκι. Αν λοιπόν δεν καείς από την κατσαρόλα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις το μπρίκι, εδώ στο εγγυώμαι δεν παίζει να την γλιτώσεις.




4. Και όχι δεν φουσκώνει η καρέκλα επειδή έχει κάποιο μαξιλαράκι, αλλά επειδή μάλλον η δημιουργός εμπνεύστηκε από τις γάτες της την ώρα που τρόμαζαν. Αυτό είναι που λένε βρίσκομαι σε άβολη θέση… Τι, όχι;




5. Ωραία, αυτό το ποτήρι είναι μάλλον από κάποια καμπάνια κατά του αλκοολισμού, δεν εξηγείται αλλιώς. Βέβαια και νερό να θες να πιεις δεν παίζει η φάση, τώρα με καλαμάκι μπορεί κάτι να κάνουμε!




6. Και αν δεν σου άρεσε το προηγούμενο πιρούνι, σου έχω και δεύτερη πρόταση. Να σε δω όμως πως θα το σηκώσεις που θέλει και δύο χέρια.




7. Βρείτε μου έναν λόγο που οι χειμερινές μπότες – γαλότσες είναι ανοιχτές μπροστά. Μη μου πεις ότι τις λάτρεψαν τόσο πολύ για το στυλ τους και τις θέλουν και για το καλοκαίρι;




8. Και με αυτό εδώ το υπέροχο κουτάλι ολοκληρώνονται τα κουζινικά σκεύη. Τι περίμενες ότι θα μπορούσες να φας και σούπα; Χαχαχα να ‘σαι καλά με έκανες και γέλασα. Ακόμη να καταλάβεις ότι το image είναι που μετράει;




9. Έλα πάρε εσύ αυτό το ποτιστήρι και αν καταφέρεις να ποτίσεις τα φυτά σου θα σου κάνω τον κηπουρό για 1 μήνα. Ότι τι, βάζεις νερό στην τρύπα και το ξανά ρίχνεις μέσα μετά;




10. Νομίζω δεν θέλεις να σου πω γιατί είναι μια αποτυχία αυτή η πατέντα; Τσιμεντένια ομπρέλα; Τι βρέχει τούβλα; Εντάξει είπαμε να πρωτοτυπήσει, αλλά αυτή εδώ η δημιουργός το παράκανε!


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!