Οι 10 πιο περίεργες θήκες κινητών!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Πλέον επειδή τα κινητά μας είναι αρκετά μεγάλα, οι θήκες που βρίσκουμε είναι συνήθως μονόχρωμες και σχετικά απλές, χωρίς κάτι το εντυπωσιακό.

Υπάρχουν όμως και μερικές πολύ περίεργες θήκες κινητών σαν αυτές που θα δούμε στην συνέχεια, οι οποίες σίγουρα θα σε μαγέψουν με το στυλ τους και κάποιες από αυτές και με τις παράξενες και τόσο λειτουργικές τους ιδιότητες!

Πάμε να να πάρουμε μια γεύση λοιπόν από τις προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά…


Οι πιο παράξενες θήκες κινητών που υπάρχουν...
1. Η πρώτη θήκη όπως βλέπεις μοιάζει με όπλο και δεν είναι ότι έχει κάποια ξεχωριστή χρησιμότητα, απλά είναι πολύ περίεργη και διαφορετική, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά μεγάλη πιστεύω.



2. Εδώ έχουμε μια θήκη με διάφορα εργαλεία, τα οποία σίγουρα θα φανούν πολύ χρήσιμα σε όποιον συνηθίζει να πηγαίνει σε κάμπινγκ και του αρέσουν οι εξορμήσεις στην φύση.



3. Πολλοί από εσάς πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε, πως τα ακουστικά στο κινητό είναι μεγάλος μπελάς μιας και είναι μακριά και δεν μπορείς να τα βολέψεις. Αν όμως έχεις μια τέτοια θήκη μπορείς να τα μαζεύεις από κάτω και να λύνεται το πρόβλημα σου!



4. Αυτή την ιδέα όσο περίεργη και αν είναι την λάτρεψα. Εκτός από θήκη για το κινητό σου είναι και θήκη για τα τσιγάρα, για να μην χρειάζεται να κουβαλάς και το πακέτο σου.



5. Τσιγάρα όμως χωρίς αναπτήρα δεν λένε, οπότε μπορείς να πάρεις αυτή τη θήκη για την κοπέλα σου, ώστε να πηγαίνετε σετάκι.



6. Αυτό και αν είναι παράξενο. το κυλινδρικό μέρος αυτής της θήκης είναι ένα σπρέι πιπεριού, για τις δύσκολες στιγμές που ίσως σου επιτεθεί κάποιος. Έξυπνο πάντως, αλλά να μην ξεχαστείς και το πατήσεις σε καμιά selfie.



7. Και ποιος δεν είχε αγαπήσει τότε τα Nokia με το φιδάκι τους και τα πρώτα εικονιδιάκια. Να η ευκαιρία λοιπόν να κάνεις το κινητό σου να μοιάζει με ένα από τα πρώτα σου κινητά τηλέφωνα.



8. Όλα τα πιτσιρίκια στις μέρες μας χειρίζονται τα κινητά καλύτερα και από εμάς. Για να μην σου χαλάει όμως συνέχεια το παιδί σου την μπαταρία μπορείς να βάλεις αυτή την θήκη, με την οποία θα κάθεται ήσυχο και θα ζωγραφίζει.



9. Αυτή είναι εξαιρετικά σχεδιασμένη για εμάς τις γυναίκες μιας και η μέσα πλευρά της είναι ένας καθρέφτης. Υπέροχη ιδέα!



10. Και για το τέλος κράτησα κάτι για τους λάτρεις του Batman και του αυτοκινήτου του. Είναι ένα πολύ καλό αντίγραφο και σηκώνοντας την μία του ρόδα μπορείς να βγάλεις τις φωτογραφίες σου.




Πως σου φάνηκαν αυτές οι περίεργες προτάσεις; Εσύ θα επέλεγες μία από αυτές για το κινητό σου;

Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.