15+1 Τρομακτικές φωτογραφίες!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Οι ξαφνικές και αυθόρμητες φωτογραφίες ή έστω εκείνες που δεν έχεις ελέγξει και την παραμικρή λεπτομέρεια, είναι σίγουρα οι καλύτερες και ή που θα δείχνουν εντυπωσιακές ή απλά αστείες.

Τι γίνεται όμως όταν τις κοιτάζεις μετά και έχεις τραβήξει τρομακτικές φωτογραφίες, χωρίς καν να το καταλάβεις;

Βέβαια για μερικές από τις φωτογραφίες που θα δούμε στην συνέχεια, βάζω στοίχημα ότι κανείς δεν κοίταξε το αποτέλεσμα μετά την λήψη και απλά έτρεχαν να γλιτώσουν.

Όπως και να χει πολλές απλά τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή και σίγουρα θα μπορούσαν να μπουν στις πιο ανατριχιαστικές εικόνες!

16 Ανατριχιαστικές φωτογραφίες. Αντέχεις να τις δεις;

1. Όχι πραγματικά τώρα τι είναι αυτό το πλάσμα εκεί κάτω και δεν σου μοιάζει με τον Σμίγκολ, Γκόλουμ ή όπως αλλιώς λέγεται;





2. Η υποθαλάσσια φωτογραφία τους μάρανε και με την φάλαινα να παίρνει πόζα ακριβώς πίσω τους!




3. Ποιος λογικός άνθρωπος βγαίνει με αυτή την μάσκα έξω και φορτηγάκι; Δεν το συνεχίζω γιατί τα χειρότερα θρίλερ που έβλεπα μικρή είχαν μέσα και τον κλόουν.




4. Όλοι οι surfers γνωρίζουν ότι ρισκάρουν πολλά με το να βρίσκονται έτσι μέσα στα κύματα, αλλά όπως και να χει αν δεις από πίσω σου έναν καρχαρία το σοκ το παθαίνεις!




5. Μυρίστηκε εύκολο φαγητό και είπε να το διεκδικήσει, τι θα περιλαμβάνει όμως το γεύμα της;




6. Δεν είναι στην ίδια παρέα, άρα δεν ήθελε απλά να της χαλάσει την φωτογραφία. Οπότε τι την κυκλοφορούν έτσι και τρομάζει κόσμο; Σαν τον Jim Carrey στην μάσκα είναι!




7. Δεν βλέπεις κάτι ε; Αυτό το γουρλωμένο μάτι ακριβώς πάνω από το κεφάλι της και κάτω από τα σκεπάσματα ανθρώπινο είναι; Αχ πες ότι παίζει ακόμη με τις κούκλες της!



8. Εδώ τώρα τι βλέπεις; Αν ήταν σε σπίτι θα έλεγα οκ κάποιο μικρό έπαιζε την αισθητικό, αλλά αν το προσέξεις είναι έξω σε μαγαζί. Να πας για καφέ και να δεις αυτό το πρόσωπο, μη σου τύχει!




9. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι το τι μπορεί να έπαθε ο άνθρωπος όταν γύρισε και είδε μπροστά του τον καρχαρία, γιατί δεν μπορεί να ήταν τόσο τυχερός και να έφυγε έτσι απλά.




10. Σαν ψυχιατρική κλινική μου κάνει όλο αυτό, αλλά πολύ χαρούμενη η κοπέλα μπροστά για να είναι κάτι τέτοιο. Τότε ποιος είναι εκεί στο τζάμι;




11. Αυτός ο Slender man υπάρχει παντού τελικά, όσο παλιά και αν είναι η φωτογραφία. Κάτι ξέρανε τα μικρά και είχαν τέτοια έκφραση στο πρόσωπο τους.




12. Jesus, εδώ τα χρειάστηκα. Τι είναι αυτό το πράγμα που πετάχτηκε εκεί πίσω; Φυσιολογική γυναίκα πάντως δεν την λες!




13. Οκ εδώ έμεινα. Κοίτα τα μάτια της, είναι και τα σαλάκια που τρέχουν έτοιμη δολοφόνος. Το παιδάκι λυπάμαι που αντίκρισε αυτό το θέαμα.




14. Για να βρίσκουν μία αρκούδα μέσα στο δάσος δεν φαντάζονται ότι θα υπάρχει και άλλη; Πολύ αγριεμένη την βλέπω πάντως…




15. Εδώ πως έκατσε έτσι το φως και έπεσε όλο επάνω του; Το κακό είναι ότι γυαλίζει κιόλας και αυτό κάνει ακόμη πιο creepy την εικόνα!




16. Έλα τώρα, μα ποιος βλέπει ένα ζευγάρι να βγάζει φωτογραφίες και στέκεται έτσι σαν τον χάρο από πίσω; Πραγματικά περιμένω να βγάλει το δρεπάνι, ή έστω ένα μαχαίρι βρε αδερφέ.




Εσένα ποια φωτογραφία σου φάνηκε πιο τρομακτική και περίεργη;


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!