9 Celebrities που έχουν περίεργα χόμπι!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Όλοι μας έχουμε κάποιο χόμπι και διάφορα ενδιαφέροντα, με τα οποία ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας. Αυτά τα ενδιαφέροντα φυσικά, ποικίλουν από άτομο σε άτομο και μπορείς να ακούσεις πολλά ασυνήθιστα πράγματα, που καλύπτουν ευχάριστα τον χρόνο του καθενός.

Τέτοια παραδείγματα όμως έχουμε και από τους Celebrities, όπου αρκετοί είναι αυτοί που έχουν πολύ περίεργα χόμπι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα αποκαλύψουν στους θαυμαστές τους. Ποιοι είναι όμως εκείνοι που έχουν τις πιο παράξενες συνήθειες, που δεν γνώριζες μέχρι σήμερα;


Τα πιο περίεργα χόμπι των διάσημων.

1. Νίκολας Κέιτζ.


Όπως μπορείς να φανταστείς και από την φωτογραφία, ο Νίκολας Κέιτζ έχει τεράστια αδυναμία στον Σούπερμαν και ίσως να μην υπάρχει μεγαλύτερος θαυμαστής του από εκείνον. Έχει μια τεράστια συλλογή από κόμικς και ταινίες, του αγαπημένου του ήρωα, αλλά το πιο κορυφαίο είναι ότι στον γιο του έχει δώσει το όνομα Kal-El, δηλαδή το όνομα του Σούπερμαν.


2. Μίλα Κούνις.


Η Μίλα Κούνις, όπως ανέφερε πρόσφατα σε μία συνέντευξη της, ανήκει στους nerds του Star Trek και έχει μια μεγάλη συλλογή με ότι σχετικό μπορεί να υπάρχει.


3. Τομ Χάνκς.


Ο Τομ Χάνκς πέρα από την αγάπη που έχει για την ηθοποιία, είναι και συλλέκτης δακτυλογραφικών μηχανών, τις οποίες όμως τις χρησιμοποιεί καθημερινά για να γράφει διάφορες σκέψεις του.


4. Ντέιβιντ Αρκέτ.


Ο Ντέιβιντ Αρκέτ είναι ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος αλλά και σκηνοθέτης. Επίσης, έχει κατέβει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης, χόμπι το οποίο δεν το λες και συνηθισμένο για έναν άνθρωπο της τηλεόρασης!


5. Τζόνι Ντεπ.



Εδώ σίγουρα θα κουφαθείς, μιας και ο αγαπημένος ηθοποιός των περισσότερων από εμάς, λατρεύει τις κούκλες και έχει ένα δωμάτιο γεμάτο με Barbie και John- John. Όχι αν θες πες πως αυτό είναι από τα πιο φυσιολογικά που έχεις ακούσει, για έναν άνδρα.


6. Τέιλορ Σουίφτ.


Όσο για την Τέιλορ Σουίφτ, εκτός από βραβευμένη τραγουδίστρια έχει και μεγάλο ταλέντο στις DIY κατασκευές. Αυτό όμως που λατρεύει να φτιάχνει είναι μπάλες με χιόνι μέσα, σαν αυτές που βλέπουμε να διακοσμούν τα σπίτια τα Χριστούγεννα.


7. Κλόντια Σίφερ.


Άκουσον… Άκουσον. Ποιος θα περίμενε ότι το πασίγνωστο αυτό μοντέλο θα είχε μια τεράστια συλλογή από έντομα στο σπίτι της και ότι έχει αδυναμία στις αράχνες. Σίγουρα κανείς, έτσι;


8. Πάρις Χίλτον.


Και αν δεν σου έφτασαν τα έντομα και οι αράχνες, η Πάρις Χίλτον κάνει κάτι ακόμη πιο περίεργο. Κυνηγάει βατράχους, τους οποίους δεν τους σκοτώνει, παρά μόνο τους βάζει μέσα σε έναν κάδο και μετά τους ελευθερώνει και τους ξανά κυνηγάει. Καλά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο για να πω την αλήθεια!


9. Σάιμον Κάουελ.


Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο Σάιμον Κάουελ είναι κριτής του talent show American Idol και το ιδιαίτερο hobby του είναι η αναρρίχηση. Όχι όμως σε βουνά, αλλά σε δέντρα ακριβώς όπως κάνουν τα μικρά παιδιά!


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!