8 Εικόνες που αποδεικνύουν πως η βλακεία δεν έχει όρια!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Όλοι μας έχουμε κάνει εξυπνάδες, οι οποίες μπορεί εν μέρει να έθεσαν ή έστω να μπορούσαν να θέσουν, τον εαυτό μας σε κίνδυνο. Tο θέμα όμως, είναι το κατά πόσο έχεις μυαλό για να φροντίσεις για την ασφάλεια σου και ειδικά όταν δεν είσαι πλέον παιδί.

Καθημερινά γύρω μας βλέπουμε περίεργα σκηνικά που μόνο απορίες μας δημιουργούν, για το πόσο ανεύθυνοι και απλά χαζοί μπορεί να είναι κάποιοι άνθρωποι. Μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν, μπορείς να δεις μερικά αστεία και ταυτόχρονα τόσο επικίνδυνα περιστατικά, με άτομα που απλά το έχουν χαμένο!

8 Άτομα που δεν ξέρουν την λέξη ασφάλεια!



1. Πάμε λοιπόν να δούμε την πρώτη κορυφαία φωτογραφία της λίστας μας. Κοίτα εδώ τι έχουν κάνει τα αστέρια! Ότι τι και καλά τώρα προστάτευσαν την πρίζα από το νερό, χάρις στις σαγιονάρες;;
Πρώτον το καλώδιο είναι μέσα στο νερό, οπότε αν έχει εγκοπή την έβαψαν, δεύτερον δεν πρέπει να κινούνται απότομα για να μην γυρίσουν οι σαγιονάρες και τρίτον οι μπύρες είναι ακριβώς πάνω από την πρίζα. Νομίζω πως ακούω κάτι να πλησιάζει, κάτι σαν -Κα μπούμ-!





2. Εδώ δες όμως και κάτι προφανώς το έστησε πατέρας για τα παιδιά του. Βρε μπας και ήθελε να τα ξεφορτωθεί και βρήκε αυτόν τον τρόπο; Μα δεν μπορεί να έβαλε το τραμπολίνο δίπλα στα μυτερά κάγκελα.




3. Αι άλλος από εκεί και είναι και επαγγελματίας πανάθεμα τον! Ηλεκτροσυγκόλληση με τις φιάλες ακριβώς δίπλα του, να τις ακουμπούν οι σπίθες; Είσαι πολύ μπροστά μάστορα…




4. Μάγκας; Λες και αυτός δεν ξέρει το που βρίσκεται και τι κάνει και απλά τον πετάξανε σε εκείνο το μέρος. Μα είναι δυνατόν να λέει η ταμπελίτσα μπροστά «εύφλεκτο αέριο» και ο άλλος να μου έχει το τσιγάρο, σαν να μην τρέχει τίποτα;



5. Και μόνο να το βλέπεις και να μην σκέφτεσαι το τι μπορεί να συμβεί, λες ο άνθρωπος δεν πάει καλά, το έχει χαμένο. Δεν καταλαβαίνει ότι με όση ευκολία το γυρίζει με το χέρι, με ακόμη περισσότερη θα γυρίσει με τόσο βάρος επάνω του;



6. Αυτός εδώ απλά μπερδεύτηκε μωρέ, νόμιζε πως φοράμε την μάσκα κατά την ηλεκτροσυγκόλληση, απλά και μόνο για να υπάρχει ένα μυστήριο, για το ποιος κρύβετε κάτω από την μάσκα. Ε μάστορα, ατύχησες!




7. Καλά τι έχει κάνει ο τυπάς εδώ; Ότι και καλά τώρα τα προστάτευσε τα αλογάκια με το καπέλο και το γιλέκο; Ρε έχει πρόβλημα ο κόσμος τελικά. Ααα πρόσεξε και το άλλο, του φόρεσαν και γάντια. Ok έκλαψα!




8. Τελευταίος και… πιο χαζός θα έλεγα, αλλά το βλήμα ταιριάζει πολύ περισσότερο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν νιώθει κανέναν κίνδυνο αυτός ε; Μωρέ να τον δω όταν θα είναι τρύπιος και δεν θα μπορεί να κάτσει ούτε όρθιος!




Εσύ ποιος πιστεύεις πως είναι ο χειρότερος από όλους;



Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

  1. Δεν ξέρω κατά πόσο ο κόσμος κρύβει τρέλα αλλά κάποιοι σίγουρα έχουν άγνοια κινδύνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.