10 Υπερπροστατευτικοί μπαμπάδες με χιούμορ!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Όλοι οι μπαμπάδες προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους και ιδιαίτερα τις κόρες τους για να μην πληγωθούν. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις που οι γονείς γίνονται υπερπροστατευτικοί, σε σημείο που μπορεί να σε εξοργίζουν μερικές φορές. Παρακάτω θα δεις 10 παραδείγματα πατεράδων που αποφάσισαν να πάνε την υπερπροστασία τους ένα βήμα παραπάνω δίνοντας λίγο χιούμορ στην όλη υπόθεση!


Αστείοι υπερπροστατευτικοί μπαμπάδες...

1. Έλεγχος γονιμότητας.


Εντάξει, έχω δει πολλά είδη κουβέρτας στα μαγαζιά και στο διαδίκτυο αλλά αυτή περνάει κάθε φαντασία. Αυτό είναι το δώρο που επέλεξε να κάνει ένας πατέρας στην κόρη του για να την αποτρέψει να μείνει έγκυος. Ο ίδιος αποκαλεί την αποκαλεί «κουβέρτα για έλεγχο γονιμότητας».



2. Ότι κάνεις στην κόρη μου, θα το κάνω σε εσένα.


Η φωτογραφία της 15χρονης από τον χορό του σχολείου έχει γίνει viral. Όμως, το επίκεντρο δεν είναι άλλος από τον πατέρα της. Η Ricarra Schock από το Wisconsin αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία με τον φίλο της πριν από τον χορό όταν ο πατέρας της, Benjamin, αποφάσισε να φωτογραφηθεί κι αυτός. Ωστόσο, δεν ήθελε να βγάλει φωτογραφία με την κόρη του. Ο αστείος μπαμπάς στάθηκε πίσω από το ραντεβού της Ricarra και τον αγκάλιασε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχε αγκαλιάσει κι εκείνος την κόρη του. Η μητέρα της Ricarra, η Sharee, τράβηξε την φωτογραφία και απλά ήξερε ότι έπρεπε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με όλους.


3. Μείνετε μακριά αγόρια, αυτός είναι ο πατέρας μου!


Αυτή τη φωτογραφία μοιράστηκε ο Kit Dale, 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jiu-Jitsu, με τους 90.000 ακόλουθους του μέσω του #thefatjewish. Η φωτογραφία απεικονίζει έναν αρκετά γεροδεμένο πατέρα και μια αρκετά δυσαρεστημένη κόρη. Στη μπλούζα του κοριτσιού υπάρχει μια φωτογραφία του πατέρα της, η οποία λέει: «Μείνετε μακριά αγόρια, αυτός είναι ο πατέρας μου!»


4. Κανόνες ραντεβού.


Αυτός ο πατέρας έχει τους δικούς του κανόνες όταν κάποιος αποφασίσει να βγει ραντεβού με την κόρη του. Η πλάκα είναι ο συγκεκριμένος κύριος αποφάσισε να βάλει αυτό το μπλουζάκι όταν πήγε για πρώτη φορά για φαγητό στο σπίτι του φίλου της κόρης του. Απορώ, ο φίλος της κόρης του τον ξανακάλεσε σπίτι του;


5. Ο φεμινιστής πατέρας.


Ακόμη ένας πατέρας που αποφάσισε να τυπώσει τους κανόνες των ραντεβού στο μπλουζάκι του. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, τους κανόνες δεν τους βάζει ο ίδιος αλλά η κόρη του από ότι φαίνεται. Προσωπικά λατρεύω αυτό τον «φεμινιστή» πατέρα καθώς αναφέρεται στην εξουσία που έχουν οι γυναίκες και το μήνυμα του είναι αρκετά ξεκάθαρο – Δικό της το σώμα, δικοί της και οι κανόνες.


6. Μάθημα οδήγησης.


Τι φοβάται ένας πατέρας περισσότερο όταν μαθαίνει το παιδί του να οδηγάει; Την ταχύτητα! Να λοιπόν, πως διδάσκει ένας υπερπροστατευτικός μπαμπάς το παιδί του να οδηγάει. Ένας απλός και χωρίς φωνές τρόπος, τι λες;


7. Ο οπαδός των One Direction.


Ένας μπαμπάς, που είναι οπαδός των One Direction από ότι φαίνεται, αποφάσισε να δώσει το δικό του μήνυμα στους επικείμενους συντρόφους της κόρης του φορώντας αυτό το αστείο μπλουζάκι στη συναυλία του συγκροτήματος. Τώρα είτε ο πατέρας αυτός έχει μεγάλες βλέψεις για το κοριτσάκι του είτε δηλώνει έμμεσα ότι κανένας δεν είναι άξιος για την κόρη του. Τα συμπεράσματα δικά σου!


8. Ο μπαμπάς με την καραμπίνα.


Σίγουρα δε θα ήθελα να ήμουν στη θέση αυτού του αγοριού. Το να βλέπεις την κόρη σου να βγαίνει ραντεβού και να την κρατάει κάποιος άλλος αγκαλιά δεν είναι και εύκολο πράγμα, αλλά όχι και καραμπίνα! Εγώ θα είχα φύγει χιλιόμετρα μακριά της… μου φαίνεται ότι την οπλίζει ή κάνω λάθος;


9. Ο υπερπροστατευτικός Ομπάμα.


Δεν είναι μόνο οι απλοί άνθρωποι υπερπροστατευτικοί. Πολλοί διάσημοι μπορεί να νιώθουν το ίδιο ακριβώς όταν πρόκειται να βγει η κόρη τους ραντεβού. Τώρα, δεν ξέρω πόσο προστατευτικός είναι ο Ομπάμα, αλλά μπορώ να φανταστώ αυτή την συζήτηση.


10. Η προειδοποιητική πινακίδα.


Ο πατέρας αυτός φαίνεται ότι δε θέλει κανένας απολύτως να πλησιάσει ή να πληγώσει την κόρη του. Γι΄αυτό το λόγο αποφάσισε να κρεμάσει αυτή την πινακίδα στην πόρτα του σπιτιού του και δε χρειάζεται να πει τίποτα άλλο. Εγώ πάντως δε θα τολμούσα να μπω σε αυτό το σπίτι!


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Πλέον κάντε με και Follow στο  Instagram.


Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!