6 Ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο Μικρό Σπίτι σας!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Δεν έχετε χώρο για δέντρο; Στην αγορά κυκλοφορούν διακοσμητικά αυτοκόλλητα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρο που μπορείτε να κολλήσετε σε κάποιον από τους τοίχους σας.
Κρεμάστε από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες χριστουγεννιάτικα στεφάνια, τα στολίδια σας, γιρλάντες ή ακόμη και χειμερινά λουλούδια.
Τολμήστε να στολίσετε τη βεράντα σας με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, γιρλάντες, ένα όμορφο χαλί και γεμίστε τις γλάστρες σας με στολίδια.

Δεν έχετε χώρο για τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας αλλά τα θέλετε στη ζωή σας; Δείτε πώς θα τα καταφέρετε!
Θέλετε να στολίσετε αλλά δεν βρίσκετε χώρο; Μην αφήνετε το μικρό σας σπίτι να κάνει έξωση στα φετινά Χριστούγεννα! Ακόμα κι αν ο χώρος σας είναι μικροσκοπικός εμείς βρήκαμε 6 ιδέες για να το βάλετε στο πνεύμα των γιορτών!

Ανεβάστε το επίπεδο. Δεν εννοούμε να γίνετε πρωτοπόροι της avante-garde διακόσμησης, αλλά να δώσετε ύψος στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: όσο κι αν σας αρέσει, δε χρειάζεται να προσπαθήσετε να χωρέσετε ένα τεράστιο έλατο στο σπίτι σας! Στη θέση του, επιλέξτε ένα μικρότερο (και, για να λέμε όλην την αλήθεια, οικονομικότερο) και χρησιμοποιήσετε παλέτες, ένα τραπέζι, το παλιό κομοδίνο σας ή ακόμα και μια συρταριέρα για να του χαρίσετε... ύψος. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξεγελάσετε το μάτι σας, θα δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι το έλατο σας είναι μεγαλύτερο από ότι είναι στην πραγματικότητα και θα καταφέρετε να γιορτάσετε παραδοσιακά τα φετινά Χριστούγεννα.




Ένα δέντρο αλλά τι δέντρο! Το σπίτι σας είναι τόσο μικροσκοπικό που με το ζόρι χωράει εσάς; Κανένα πρόβλημα! Πείτε όχι στο φυσικό δέντρο και βρείτε άλλους έξυπνους τρόπους να βάλετε τα Χριστούγεννα και το έλατο στο σπίτι σας; Δημιουργήστε το μόνοι σας χρησιμοποιώντας χριστουγεννιάτικα φωτάκια, στολίδια, και ράφια ή απλά βάψτε το. Δε θέλετε να το βάψετε; Στην αγορά κυκλοφορούν διακοσμητικά αυτοκόλλητα σε σχήμα χριστουγεννιάτικου δέντρο. Η αφαίρεσή τους μάλιστα είναι παιχνιδάκι. Με άλλα λόγια, δεν έχετε καμία δικαιολογία να μη στολίσετε δέντρο φέτος! 




Δεν έχετε χώρο για δέντρο; Βάψτε το!


Βγείτε στα παράθυρα ...όχι τα τηλεοπτικά για να κάνετε επείγουσα έκκληση για να βρεθεί μια λύση στο καυτό εορταστικό «φιάσκο» σας. Αν, όμως, δεν έχετε χώρο να στολίσετε, τότε δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού σας. Πώς θα το καταφέρετε; Κρεμάστε από αυτά στεφάνια, στολίδια, γιρλάντες ή ακόμη και λουλούδια που σας θυμίζουν τα Χριστούγεννα. 




Αν έχετε μικρό σπίτι, τα παράθυρα είναι το ιδανικό σημείο... στολισμού!

Μικρές λεπτομέρειες Εντάξει, στολίσατε δέντρο αλλά δεν σας είναι αρκετό; Για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας πρέπει να παίξετε και περιφερειακά. Αλλάξετε τα μαξιλάρια σας, τα ριχτάρια ή τα φυτά σας και προτιμήσετε για αυτά εκείνα που έχουν εορταστικά χρώματα και θέματα. Με αυτόν τον τρόπο, το εορταστικό πνεύμα θα κατακλύσει κάθε γωνία του σπιτιού σας. Προσοχή όμως: μην το παρακάνετε, όπως οι ιδιοκτήτες αυτών των σπιτιών. Ακριβώς επειδή ο χώρος σας είναι μικρός, ακόμα και η παραμικρή αλλαγή θα φανεί. Φροντίστε λοιπόν να κρατήσετε τη σωστή ισορροπία.




"Ναι" στα εορταστικά μαξιλάρια!


Υπαίθρια διακόσμηση Ακριβώς επειδή το σπίτι σας είναι μικρό πρέπει να εκμεταλλευτείτε έξυπνα κάθε χώρο του. Τολμήστε λοιπόν να στολίσετε τη βεράντα σας με χριστουγεννιάτικα φωτάκια, γιρλάντες, ένα όμορφο λευκό χαλί. Πέρα από όλα αυτά, μπορείτε να γεμίσετε τις γλάστρες σας με στολίδια.




Δεν έχετε χώρο να στολίσετε μέσα; Στολίστε έξω!

Βάλτε το στο τραπέζι Ναι, το πνεύμα των Χριστουγέννων αξίζει μια θέση στο coffee table σας! Μην ξεχάσετε λοιπόν να το διακοσμήσετε εορταστικά: από το τραπεζομάντηλο μέχρι διάφανα βάζα και μπολ γεμάτα με τα στολίδια σας, εκεί σίγουρα υπάρχει χώρος για να κάνετε την εορταστική σας παρέμβαση!




Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Πλέον κάντε με και Follow στο Instagram.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.