Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Αρκετά είναι τα παραδείγματα φωτογραφιών που κρύβουν οφθαλμαπάτες και προκαλούν ψευδαισθήσεις. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και φωτογράφου, ενώ φυσικά υπάρχουν και κάποιες οι οποίες σίγουρα έχουν πειραχθεί με το Photoshop, απλά έχει γίνει τόσο όσο να μην είναι ευδιάκριτο το τι έχει αλλαχθεί.

Προφανώς και οι πιο πετυχημένες είναι εκείνες που από φυσικού τους φαίνονται έτσι και μπορούν να σε μπερδέψουν λόγω των ψευδαισθήσεων που προκαλούν.

Ποιες είναι όμως οι πιο πολυσυζητημένες εικόνες που κυκλοφορούν στο internet και εντάσσονται στην κατηγορία της οφθαλμαπάτης;


Φωτογραφίες που κρύβουν οφθαλμαπάτες και θα σε δυσκολέψουν να τις βρεις!



1. Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία στην οποία έχουν χρησιμοποιήσει το Photoshop, αλλά και πάλι δεν μπορείς να το καταλάβεις αν δεν κοιτάξεις προσεκτικά. Να δώσω λοιπόν ακόμη ένα στοιχείο. Δες προσεκτικά το χέρι της!




2. Εδώ τι βλέπεις; Το σκέπασμα αυτό έχει πάρα πολλά σχέδια με λουλούδια επάνω του. Τόσα πολλά που μπερδεύει το μάτι και δεν μπορεί να εντοπίσει το πιο σημαντικό της εικόνας…Τι μας δείχνει λοιπόν; Μα φυσικά το κόκκινο στεφάνι που είναι μπροστά στο κρεβάτι. Όχι δεν ήταν μαρκάρισμα για να εστιάσεις σε εκείνο το σημείο, αλλά κάπως έτσι την πάτησαν οι περισσότεροι.




3. Για δες κι εδώ. Βλέπεις κάτι περίεργο; Που είναι το παγκάκι οέο; Οι κοπέλες αυτές είναι σαν να κάθονται στον αέρα. Η πιο λογική εξήγηση που έχουν δώσει στα social media είναι ότι έχει πιο λεπτά κομμάτια ξύλου το κάθισμα και γι αυτό δεν φαίνονται και τόσο ξεκάθαρα.




4. Αυτό ίσως είναι και το πιο εύκολο για να το βρεις χωρίς την βοήθεια μου. Βρήκες λοιπόν το κρυμμένο αντικείμενο της φωτογραφίας;




5. Η τελευταία έχει σίγουρα τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και για να πω την αλήθεια ούτε κι εγώ κατάφερα να εντοπίσω το κινητό μέσα σε αυτή την εικόνα. Επειδή θα έσκαγα όμως, έψαξα και βρήκα την λύση, όπως θα δεις και στην εικόνα που ακολουθεί!






Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.


Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.


Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.


Πλέον κάντε με και Follow στο Instagram.


Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.