Γιατί το καπάκι του στυλό έχει αυτό το σχήμα;



Γεια σας


Σχετική εικόνα


Αυτά τα στυλό υπάρχουν στα σπίτι των περισσότερων από εμάς. Αλλά λίγοι ως ελάχιστοι είναι αυτοί που αναρωτήθηκαν γιατί το καπάκι σχηματίστηκε με αυτόν τον τρόπο.

Το 1991, η γνωστή εταιρεία εισήγαγε στον κόσμο αυτό το στυλό σκεπτόμενη πολλούς παραμέτρους πριν την κυκλοφορία του. Στο καπάκι αποφάσισαν ότι θα είναι απαραίτητο να υπάρχει μια τρύπα. Πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν καμία προσοχή σε αυτόν. Εν τω μεταξύ, η λύση αυτή σώζει τις ζωές πολλών παιδιών. Για να είμαστε πιο ακριβείς περίπου 100 παιδιών και ελαφρώς λιγότερων ενηλίκων.Τα μικρά παιδιά αγαπούν να δοκιμάζουν διάφορα πράγματα που βρίσκουν στον δρόμο τους.

Ειδικά τα πιο μικρά που μπορούν να τα χώσουν ολόκληρα στο στόμα τους. Και οι ενήλικες όμως αγαπούν να μασάνε τα καπάκια όταν σκέφτονται και θέλουν να συγκεντρωθούν ή όταν αγχώνονται. Το καπάκι θα μπορούσε πολύ εύκολα να σας κόψει την αναπνοή. Η τρύπα στο καπάκι βοηθά το άτομο να πάρει την απαραίτητη δόση οξυγόνου πριν από το ασθενοφόρο.

Η απόφαση στηρίχθηκε από σχεδόν όλες τις μεγάλες μάρκες του στυλό και το British Standards Institution τροποποιήθηκε με τις συστάσεις σχετικά με την παραγωγή και την χρήση τους.


Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.


Αυτό ήταν και για σήμερα. Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια.💋💋💋💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!