Φυλάκισαν ένα τεράστιο lego!!

Γεια σας.


Αποτέλεσμα εικόνας για τεράστιο lego!!


Πολλές φορές έχουμε δει ή έχουμε ακούσει για ανθρώπους που κάνουν τρελά πράγματα. Όμως το παρακάτω δεν θα πιστεύετε ότι το έκαναν.

Τώρα πια δεν βρίσκονται μόνο άνθρωποι στα κρατητήρια. Αφού ένα γιγάντιο Lego που βρέθηκε σε παραλία της Φλόριντα και ζυγίζει 46 κιλά και έχει ύψος 2.50 μέτρων, αναμένεται να αποφυλακιστεί.

Ο σερίφης Tom Knight δήλωσε ότι το τεράστιο Lego μπορεί πια να δοκιμάσει τον αέρα της ελευθερίας αφού απελευθερώθηκε από το κελί απ' όπου κρατιόταν .


Το γιγάντιο παιχνίδι εμφανίστηκε στην παραλία της Φλόριντα το πρωί της Τρίτης 25/10, ενώ πάνω του ήταν γραμμένη η φράση: "Όχι λιγότερο αληθινός απ' ότι εσείς".

Ακόμα, στο μπλουζάκι του υπήρχε και το όνομα "Ego Leonard", που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα είναι το προσωνύμιο ενός Ολλανδού καλλιτέχνη.

Το Lego με τις ανθρώπινες διαστάσεις τράβηξε την προσοχή όλου του κόσμου, ενώ ο Knight ελπίζει να τοποθετηθεί σε κάποιο σημείο της περιοχής, για να το θαυμάσουν μικροί και μεγάλοι.



Μην ξεχνάτε να μπείτε στην κλήρωση μου για να κερδίσετε 5 Πασχαλινές λαμπάδες. Βρίσκετε στην ομάδα μου Lovellen94 στο FacebookΑπλά κάντε Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού.
Επίσης μπορείτε και από το twitter βάζοντας απλά μια καρδιά στην φωτογραφία. Ο διαγωνισμός είναι στην σελίδα μου Lovellen94.
Τέλος, μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στο Facebook και στην προσωπική μου σελίδα Ελένη Ελένη.
Ελπίζω να πάρετε μέρος.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Αυτό ήταν και για σήμερα. Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια.💋💋💋💋💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!