Έχει πισίνα ο διάβολος???

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Σήμερα θα σας γράψω για έναν καταρράκτη που ονομάζεται «Η πισίνα του διαβόλου» και προκαλεί ίλιγγο στους τουρίστες που θα τον επισκεφτούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Η πισίνα του διαβόλου

Σκαρφαλωμένοι στο χείλος ενός τεράστιου καταρράκτη, οι τουρίστες απολαμβάνουν τη μοναδική θέα του μαγευτικού τοπίου, ενώ οι πιο τολμηροί βγάζουν selfies με φόντο το ουράνιο τόξο που σχηματίζεται από τα νερά και τους υδρατμούς.

Αν κάποιος αποφασίσει να επισκεφθεί τα μοναδικά τοπία των κρατών της νοτιοανατολικής Αφρικής, σίγουρα θα ακούσει για την «Πισίνα του Διαβόλου» και το απίστευτο τοπίο που θα συναντήσει.

Στα σύνορα μεταξύ της Ζάμπια και της Ζιμπάμπουε, η φύση «έβαλε» όλη της την μαεστρία, δημιουργώντας ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Ο καταρράκτης, που προκαλείται από τα απόκρυμνα βράχια, κατά μήκος του ποταμού Ζαμβέζη, αποτελεί τμήμα των εντυπωσιακών και μεγαλύτερων καταρρακτών στον κόσμο, αυτών της Βικτόρια.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία «πισίνα» που δημιουργείται λίγο πριν το χείλος του γκρεμού, ενώ μερικοί πιο ριψοκίνδυνοι, φτάνουν μέχρι την άκρη του βράχου για να φωτογραφηθούν με φόντο των καταρράκτη ύψους 100 περίπου μέτρων.

Βέβαια, τα νερά που πέφτουν από αυτό το ύψος δεν αποτελούν το μοναδικό αξιοθέατο της περιοχής, καθώς πολύ συχνά ο υδάτινος όγκος που πέφτει σε συνδυασμό με τους ανέμους αλλά και την εξάτμιση των υδρατμών στην ατμόσφαιρα, δημιουργούν ένα ουράνιο τόξο, ακριβώς στο ύψος που βρίσκονται οι επισκέπτες με τους ντόπιους οδηγούς τους.


Μην ξεχνάτε να μπείτε στην κλήρωση μου για να κερδίσετε 5 Πασχαλινές λαμπάδες. Βρίσκετε στην ομάδα μου Lovellen94 στο FacebookΑπλά κάντε Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού.
Επίσης μπορείτε και από το twitter βάζοντας απλά μια καρδιά στην φωτογραφία. Ο διαγωνισμός είναι στην σελίδα μου Lovellen94.
Τέλος, μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στο Facebook και στην προσωπική μου σελίδα Ελένη Ελένη.
Ελπίζω να πάρετε μέρος.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Αυτό ήταν και για σήμερα. Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια.💋💋💋💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.