Ιστορίες τρόμου...

Γεια σας για ακόμη μια μέρα.

Σήμερα αποφάσισα να σας γράψω για τις 6 μεταφυσικές ιστορίες τρόμου που δεν έχουν εξιχνιαστεί μέχρι σήμερα.


1. Μια, μόνο μια Καρδιά.
Το 1995, ο Terry Cottle σημάδευε το κεφάλι του με μια καραμπίνα, δίνοντας τέλος στη ζωή του. Ως δωρητής οργάνων, είχε συμφωνήσει ώστε η καρδιά του να δοθεί στον 57χρονο Sonny Graham. Αλλά όταν ο Sonny συνάντησε τη χήρα του Terry κάτι παράξενο συνέβη. Έρωτας συνέβη και ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2004. Τέσσερα χρόνια αργότερα ο Sonny, πήρε κι εκείνος μια καραμπίνα, σημάδεψε το κεφάλι του και αυτοκτόνησε.


2. ΦΩΝΗ.
1976: Ένας άντρας ονόματι Allen Showery σκοτώνει τη συνάδελφό του νοσοκόμα Teresita Basa, βάζοντας φωτιά στο πτώμα της. Ένα χρόνο μετά, η νοσοκόμα Remy Chua ισχυρίστηκε πως είδε το πνεύμα της Basa να «τρέχει» στο διάδρομο. Ξαφνικά ξεκίνησε να τραγουδάει τραγούδια που δεν είχε ακούσει ποτέ της και να τριγυρνά στους διαδρόμους χωρίς να έχει αίσθηση του που βρισκόταν. Ένα βράδυ, επισκέφθηκε την οικογένειά της και με την φωνή, την ΙΔΙΑ φωνή της Teresa Basa, κατέδωσε τον Showery ως τον δολοφόνο της. Όταν η αστυνομία ερεύνησε το σπίτι του Showery, βρήκε δεκάδες από τα υπάρχοντα της Basa, με αποτέλεσμα εκείνος να ομολογήσει το έγκλημα. Η Remy Chua συνέχισε χαλαρά την ζωή της, με την δική της φωνή.


3. Το τέρας του Einfield.
Tρία πόδια, λίγο παραπάνω από 1,5 μέτρο ύψος, χέρια που θυμίζουν T-Rex και μάτια κόκκινα που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. Όλοι όσοι είδαν το τέρας του Einfeld, το έχουν περιγράψει ακριβώς με τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι σενάριο των X-Files ή πραγματικότητα; Μήπως θυμίζει πολύ έντονα κάποιες από αυτές τις τρομακτικές φιγούρες που κι άλλοι άνθρωποι έχουν ισχυριστεί πως έχουν δει; Ποτέ δεν θα μάθουμε…


4. Φαντάσματα και Αλκοόλ.
Η Doris Bither έπινε και κακοποιούσε τα παιδιά της. Τι συμβαίνει όμως όταν τα φαντάσματα του φόβου και της κακοποίησης που έχεις βιώσει σε όλη σου τη ζωή, παίρνουν σάρκα και οστά; Όταν η Doris ζήτησε βοήθεια από μια ομάδα ερευνητών μεταφυσικών φαινομένων, ισχυριζόμενη πως βλέπει φαντάσματα, εκείνοι δεν την πίστεψαν. Ξαφνικά, η Doris ξεκίνησε να βρίζει προς άγνωστες, αόρατες υπάρξεις. Μια παράξενη πράσινη ομίχλη ξεκίνησε να την περικυκλώνει και μια σειρά από έντονες «παρουσίες» άρχισαν να γεμίζουν το δωμάτιο. Ένας από τους ερευνητές λιποθύμησε. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη. Άλλη μια από τις δεκάδες ιστορίες φαντασμάτων, που έμειναν ανεξιχνίαστες.


5. Υπνοβασία.
Η 18χρονη Carissa Glenn είχε μόλις ξεκινήσει να ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα που έκρυβε ένα σημαντικό μυστικό, μια φήμη πως ο προηγούμενος ένοικος του είχε κρεμαστεί στο υπνοδωμάτιό του. Η Carissa όταν το έμαθε, ένιωσε περίεργα, ένιωσε τρόμο.

Η Carissa είχε ένα εκτεταμένο ιστορικό υπνοβασιών και έντονων ονείρων. Από την μετακόμιση της στην Κορνουάλη και μετά, ξεκίνησε να ονειρεύεται πως αυτοκτονεί, με μια κρεμάλα. Ένα βράδυ, έχοντας πιει αρκετά, η Carissa γύρισε σπίτι και δεν ξύπνησε ποτέ. Την βρήκαν οι φίλοι της, κρεμασμένη από ένα φουλάρι. 


6. Μικρά Παιδιά.

Το 1996, ένα βράδυ, ο δημοσιογράφος Brian Bethel αφού είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του έξω από μια κινηματογραφική αίθουσα, είδε δυο αγόρια να τον πλησιάζουν. Τα 2 αγόρια δεν ήταν πάνω από 12 ετών,αλλά η παρουσία τους προκάλεσε έντονο, ασυνήθιστο φόβο στον Bethel.

Με φωνή ασυνήθιστα βαριά για την ηλικία τους, είπαν στον Bethel πως ήθελαν να δουν μια ταινία, αλλά είχαν αφήσει το χαρτζιλίκι τους στο σπίτι. Tον παρακάλεσαν να τους γυρίσει σπίτι. Εκείνος, τρομαγμένος, αρνήθηκε και έβαλε μπρος το αμάξι του. Τα μάτια των παιδιών ξαφνικά έγιναν μαύρα, σαν το σκοτάδι. Του είπαν να μην φοβάται, δεν θα έμπαιναν στο αμάξι του αν δεν τους καλούσε. Ο Brian έβαλε μπρος, μουρμουρίζοντας δικαιολογίες. Νόμιζε πως άφηνε πίσω του τα 2 αγόρια, αλλά έκανε λάθος. Από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, προσπάθησε να τα διακρίνει, αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Σαν να μην είχαν υπάρξει ποτέ. Από τότε, ο Brian Bethel μοιράζεται τις εμπειρίες του με τα «Μικρά Παιδιά» με αρκετούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, που έχουν βιώσει τις ίδιες συναντήσεις, με 2 επίμονα αγόρια, με μάτια σαν το σκοτάδι.





Μην ξεχνάτε να μπείτε στην κλήρωση μου για να κερδίσετε 5 Πασχαλινές λαμπάδες. Βρίσκετε στην ομάδα μου Lovellen94 στο FacebookΑπλά κάντε Like στην ανάρτηση του διαγωνισμού.
Επίσης μπορείτε και από το twitter βάζοντας απλά μια καρδιά στην φωτογραφία. Ο διαγωνισμός είναι στην σελίδα μου Lovellen94.
Τέλος, μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στο Facebook και στην προσωπική μου σελίδα Ελένη Ελένη.
Ελπίζω να πάρετε μέρος.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Αυτό ήταν και για σήμερα. Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια.💋💋💋💋💋💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!