Τα 10 παιδιά που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν...

Γεια σας....

Σήμερα θα σας γράψω για 10 παιδιά που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα!

Κάθε φορά που βλέπετε μικρά παιδιά να παίζουν στην πλατεία δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε κάποιο αφού όλα μοιάζουν ίδια. Ίσως να έχετε ακούσει ιστορίες ή να έχετε δει στο youtube διάφορα βίντεο από παιδιά που μπορούν κάνουν διάφορα πράγματα ή που δείχνουν κάπως περίεργα στην εμφάνισή τους.

Σήμερα θα σας δείξω 10 παιδιά που πολύ πιθανόν να μην έχετε δει ποτέ σας. 

Είτε πρόκειται για εξωτερική εμφάνιση, είτε για κάποιο ταλέντο, αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά απίστευτα. Αν δεν σας έλεγε κάποιος ότι υπάρχουν είναι πολύ πιθανόν να νομίζατε ότι έχουν βγει από κάποια ταινία.


1. Lu Hao.



Αυτό το παιδί στα 4 του χρόνια ζυγίζει 60 κιλά. Είναι 5 φορές το κανονικό βάρος των παιδιών της ηλικίας του. Οι γιατροί θεωρούν ότι η περίπτωσή του είναι ένα ιατρικό μυστήριο. Τρώει καθημερινά 3 κούπες ρύζι και είναι συνεχώς πεινασμένος. Όταν οι γονείς του προσπάθησαν να περιορίσουν την διατροφή του τότε έβαλε τα κλάματα.


2. Pan Xianhang.



Είναι ένα νεαρό αγόρι από την Κίνα που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται ιχθύωση. Σε αυτήν την ασθένεια ολόκληρο το σώμα καλύπτεται σιγά σιγά από ξηρό δέρμα που προκαλεί φαγούρα. Έχει αυτή τη νόσο από την γέννησή του και συχνά του προκαλεί δυσφορία και πόνο.


3. Giuliano και Claudio Stroe.



Τα 2 αυτά παιδιά είναι από την Ρουμανία και είναι τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο. Ξεκίνησαν το bodybuilding σε ηλικία μόλις 2 ετών και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα. Επίσης, έχουν καταφέρει να σπάσουν ρεκόρ γκίνες!


4. Richard Sandrak.



Είναι γνωστός ως ο μικρός Ηρακλής και το πιο δυνατό αγόρι του κόσμου. Ζει στην Ουκρανία και είναι οικοδόμος καθώς και πρωταθλητής πολεμικής τέχνης. Σε ηλικία 8 ετών μπορούν να σηκώσει σε πάγκο 95 κιλά και να κάνει 600 κάμψεις.


5. Edam.



Το 2013 γεννήθηκε ένα μωρό με εξαιρετικά μαύρο δέρμα. Ακόμα και μετά από 4 χρόνια ο Edam εξακολουθεί να έχει αυτό το χρώμα αναλλοίωτο και εκπλήσσει τους γύρω του αλλά και τους γιατρούς. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν είναι μόνο το δέρμα του που έχει αυτό το έντονα μαύρο χρώμα αλλά και τα μάτια. Αυτή είναι και η αιτία που έκανε την οικογένεια του να τον απορρίψει γιατί είναι πολύ τρομακτικός.


6. Lola Chuil.




Είναι 16 χρονών και έχει 40 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram. Οι οργανισμοί που θέλουν να υπογράψουν σύμβαση μαζί της είναι πολλοί. Τα μάτια είναι έχουν γαλάζιο και γκρίζο και βλέποντάς την νομίζεις ότι είναι από άλλο πλανήτη.


7. Deepak Kumar Paswaan.



Αυτό το παιδί από τον Ινδία έχει γεννηθεί με μερικώς ανεπτυγμένα χέρια και πόδια εξαιτίας του παρασιτικού δίδυμου αδερφού του που μεγαλώνει στο στομάχι του. Στην χώρα του τον έχουν ειρωνευτεί ιδιαίτερα για τον τρόπο που γεννήθηκε.


8. Gabby Williams.



Αυτό το κοριτσάκι έχει μία ασθένεια που δεν έχει ονομαστεί ακόμα και της επιτρέπει να μην γερνάει. Τέσσερα χρόνια κανονικού χρόνου αντιστοιχούν σε ένα χρόνια για την μικρή. Η κατάστασή της είναι ακόμα ανεξήγητη.


9. Kristina Pimenova.



Η ηλικία της είναι μόνο 9 ετών και έχει αναφερθεί ως το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο. Είναι από την Ρωσία και έχει ήδη καριέρα μοντέλου. Ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο από ηλικία 3 ετών σε επώνυμες μάρκες.


10. Andy Lee.




Ο πιτσιρικάς από το Χονγκ Κονγκ άρχισε να παίζει πιάνο σε ηλικία 3 ετών. Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο στο να παίζει πιάνο. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί παίζει απ’έξω 3 κομμάτια του Mozart. Η βελτίωσή του στο πιάνο είναι απίστευτη αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του.


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.


Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.