15 Ζώα με περίεργα χρώματα!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Τα πιο συνηθισμένα χρώματα που μπορούμε να βρούμε σε ζώα είναι το μαύρο, το καφέ, το λευκό και το κίτρινο. Φυσικά όμως δεν είναι μόνο αυτά!

Υπάρχουν τόσα παράξενα χρώματα τα οποία μας αποδεικνύουν ότι η φύση έχει μία τεράστια χρωματική παλέτα, την οποία χρησιμοποιεί ακόμη και στα ζώα, προκειμένου να έχει όλα αυτά τα πανέμορφα αποτελέσματα.

Σίγουρα οι περισσότεροι θα νομίζεται ότι οι φωτογραφίες που θα δούμε στην συνέχεια είναι αποτέλεσμα του Photoshop, όμως είτε το πιστεύεται είτε όχι οι φωτογραφίες είναι πραγματικές.

Για να δούμε όμως ποια είναι αυτά τα ξεχωριστά ζώα με τα περίεργα χρώματα που μας κίνησαν την περιέργεια!


Αυτά είναι τα πιο παράξενα χρώματα που έχουμε δει σε ζώα.


1. Μπλε καβούρια (και μάλιστα όχι τόσο ανοιχτόχρωμα) έχουμε δει, αλλά αστακό ποτέ.


2. Βέβαια υπάρχει και αυτός εδώ ο αστακός, ο οποίος είναι λες και έβαψαν μόνο τον μισό και με μεγάλη ακρίβεια.3. Απίστευτο χρώμα και τόσο έντονο κόκκινο για γυμνοσάλιαγκα, που σίγουρα δεν το έχουμε ξανά συναντήσει σε άλλο ζώο.4. Αυτό το μοβ σαλιγκάρι θα μπορούσε πολύ άνετα να γίνει ένα με τα λουλούδια.
5. Τα φυσιολογικά κοράκια έχουν μαύρο χρώμα, όχι όμως και τα albino σαν αυτό εδώ.

6. Και αυτό το εκπληκτικό παγόνι είναι λευκό και πολύ το μπερδεύουν με τα albino, αλλά δεν είναι και φτάνει μόνο να προσέξεις τα μάτια του.7. Από την πρώτη στιγμή που είδα αυτόν τον βάτραχο μου θύμιζε dj που έχει τα ακουστικά περασμένα στον λαιμό. Όπως και να χει, έχει απίστευτα χρώματα!

8. Από σήμερα αυτός ο γρύλος θα γίνει ο αγαπημένος όλων των γυναικών με αυτό το υπέροχο φούξια χρώμα.9. Δες εδώ χρώμα λες και είχε εμπλακεί σε λασπομαχία. Βέβαια δεν τον λες και απόλυτα μαύρο, σαν να ιριδίζει λίγο.10. Έχουμε δει πολλά εντυπωσιακά παπαγαλάκια, αλλά αυτό εδώ με το μισό μπλε και μισό κίτρινο φτέρωμα νομίζω ότι τα ξεπερνάει όλα.

11. Το χρώμα δεν πρόκειται να μας κάνεις και να τα συμπαθήσουμε, αλλά για να πω και την αλήθεια είναι απλά φανταστικό στην όψη.12. Φαντάσου να είσαι στην θάλασσα και να βλέπεις αυτόν τον κάβουρα κάπου κοντά σου. Σοκ και δέος μαζί.13. Αυτό το μυρμήγκι δεν φτάνει που είναι και πολύ χνουδωτό έχει και αυτό το έντονο κόκκινο χρώμα, που μάλλον σε τρομάζει.

14. Το συγκεκριμένο περιστέρι είναι λες και βγήκε από κάποιον πίνακα του Van gong, δεν συμφωνείς;

15. Τέλος, βλέπουμε άλλον έναν γρύλο ακόμη πιο διαφορετικό από τον προηγούμενο, καθώς συνδυάζει πολύ περισσότερα χρώματα.


Όλα είναι απίστευτα και όμως τόσο αληθινά! Εσένα ποιο ζωάκι σε εντυπωσίασε περισσότερο με το ξεχωριστό του χρώμα;Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 πιο γλυκά, νεογέννητα ζώα που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!