Τα 5 μεγαλύτερα μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Έχουμε ακούσει για πολλές περίεργες υποθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, στις οποίες δεν κατάφεραν να δώσουν την λύση, μιας και επικρατούσαν παράξενες συνθήκες.

Προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε απλούς μύθους που μπορεί να υπάρχουν σε κάθε πόλη, αλλά μυστηριώδη σκηνικά που συνέβησαν και δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν μέχρι το τέλος και να δοθούν απαντήσεις!

Ποια είναι όμως τα μεγαλύτερα μυστήρια που υπήρξαν ποτέ και τι το περίεργο συνέβη;

Μυστήριες υποθέσεις που δεν κατάφεραν να λυθούν.

1. SS Ourang Medan – Το πλοίο φάντασμα.


Τον Ιούνιο του 1947 πολλά πλοία στον πορθμό της Μάλακα, τα οποία βρίσκονται ανάμεσα στην Σουμάτρα και την Μαλαισία, λάμβαναν σήματα κινδύνου από ένα και μόνο άγνωστο πλοίο.

Αυτό που άκουγαν τα άλλα πλοία είναι πως όλοι οι υπάλληλοι, αλλά και ο καπετάνιος και πολύ πιθανόν και ολόκληρο το πλήρωμα, βρίσκονταν νεκροί, στην αίθουσα που υπήρχαν οι χάρτες αλλά και στην γέφυρα.

Έπειτα ακούστηκε μια έκρηξη και κάποια σήματα από κώδικα Μορς τα οποία δεν μπόρεσαν να αποκωδικοποιηθούν λόγω του θορύβου και ένα τελικό μήνυμα το οποίο έλεγε πεθαίνω.

Το σήμα το πήραν αμέσως δύο αμερικανικά πλοία καθώς και οι αμερικανικές και ολλανδικές βάσεις ακρόασης μηνυμάτων. Ψάχνοντας μέσω των σημάτων την ακριβής θέση διαπίστωσαν ότι ήταν πιθανό να προέρχεται το σήμα από ένα ολλανδικό φορτηγό πλοίο, το Ourang Medan.

Έτσι, το αμερικάνικο Silver Star που ήταν πιο κοντά εντόπισε το Ourang και το πλησίασε, αλλά προς έκπληξη τους δεν υπήρχε κανένα σημάδι ζωής.



Στην συνέχεια όταν επιβιβάστηκαν στο πλοίο αυτό που αντίκρισαν ήταν απίστευτο, μιας και υπήρχαν παντού νεκροί με ανοιχτά μάτια και τεντωμένα χέρια σαν κάτι να ζητούσαν. Ενώ ακόμη και οι σκύλοι που βρέθηκαν είχαν μια έκφραση σαν να γρύλιζαν μέχρι τελευταία στιγμή.

Δεν μπόρεσαν όμως να καταλάβουν ποτέ το τι συνέβη εκείνη την ημέρα.


2. Caroline Walter – Ένα μυστήριο αιώνιας αγάπης.


Το 1867, η Caroline Walker ζούσε στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας μαζί με την μεγαλύτερη αδελφή της και τον σύζυγό της. Στις αρχές του καλοκαιριού όμως πέθανε από φυματίωση και η αδερφή της έφτιαξε ένα μνημείο προς τιμήν της.

Αυτό το γλυπτό είχε μεγάλο μέγεθος και έδειχνε την Caroline στο κρεβάτι. Το μυστήριο ξεκίνησε όταν πολύ λίγο καιρό μετά την κηδεία, παρατήρησε ότι τα μαραμένα λουλούδια στο χέρι της Caroline είχαν αντικατασταθεί με φρέσκα.

Και το περίεργο είναι ότι αυτό συνέβαινε κάθε ημέρα από το 1876, για σχεδόν 150 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος και αν την γνώριζε θα είχε ήδη πεθάνει και αυτό το σκηνικό δεν άλλαξε ποτέ.


3. Η εξαφάνιση των παιδιών της οικογενείας Sodder.


Την παραμονή των Χριστουγέννων του 1945 ο George και η Jennie Sodder επέστρεψαν με τα 9 παιδιά τους στο σπίτι τους στο Fayetteville, της δυτικής Βιρτζίνιας και το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά.

Οι γονείς έτρεξαν έξω με το 2χρονο παιδί τους και βρήκαν έξω τα άλλα 3 παιδιά τους. Τότε ο πατέρας επέστρεψε μέσα να σώσει τα υπόλοιπα παιδιά του και επειδή η σκάλα του σπιτιού καιγόταν, πήγε να πάρει την μεταλλική σκάλα η οποία όλως περίεργος είχε εξαφανιστεί.

Αλλά και τα δύο φορτηγά που είχε για να κουβαλάει κάρβουνα, ενώ μία μέρα πριν δούλευαν κανονικά δεν έπαιρναν μπρος για να μπει στο σπίτι. Η πυροσβεστική άργησε να πάει και το σπίτι κάηκε μέσα σε 45 λεπτά.

Οι γονείς πίστευαν ότι τα παιδιά τους είχαν καεί, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ πτώματα, ή έστω κόκαλα και τρίχες από τα μαλλιά τους. Αυτό που θυμήθηκε όμως ο George είναι ότι λίγους πριν ένας ξένος είχε πάει να ζητήσει δουλειά και του είπε ότι έριξε μια ματιά στις ασφάλειες στο πίσω μέρος του σπιτιού και προειδοποίησε ότι θα προκαλούσαν φωτιά, ενώ ο ίδιος τις είχε ελέγξει πολλές φορές.

Έπειτα, πήγε άλλος ένας που ήθελε να τους κάνει ασφάλεια ζωής και αφού αρνήθηκε ο πατέρας, εκείνος εκνευρισμένος του είπε ότι το καταραμένο σπίτι του θα τυλιχθεί στις φλόγες μαζί με τα παιδιά του, για τα άσχημα σχόλια που είχαν κάνει για τον Μουσολίνι.


4. YOGTZE: Η δολοφονία του Gunther Stroll.


Ο Günther Stoll ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος της Γερμανίας, ο οποίος όμως έλεγε διαρκώς στην γυναίκα του ότι τον κυνηγούσαν και φυσικά εκείνη δεν τον πίστευε.

Την νύχτα του θανάτου του στις 26 Οκτωβρίου του 1984, ενώ καθόταν ήσυχα στο δωμάτιό του με τη σύζυγό του πετάχτηκε και φώναξε τώρα κατάλαβα και έγραψε επάνω σε μία καρέκλα τα αρχικά YOGTZE και στην συνέχεια μπήκε βιαστικός στο αυτοκίνητό του και έφυγε.



Αφού πήγε σε μια παμπ πήγε στο σπίτι μιας γυναίκας που ήξερε από μικρός και προσπάθησε να μπει μέσα και αφού δεν τον άφησε έφυγε φωνάζοντας ότι θα γίνει ένα τρομερό συμβάν.

Δύο ώρες αργότερα βρέθηκε χτυπημένος και γυμνός μέσα στο αυτοκίνητο του το οποίο ήταν μέσα σε ένα χαντάκι και είπε στους φορτηγατζήδες που τον βρήκαν ότι ήταν μαζί του άλλοι 4 και έφυγαν τρέχοντας. Τελικά ξεψύχησε πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Ο ιατροδικαστής όμως είπε ότι μάλλον το ατύχημα είχε γίνει μέσα σε άλλο αυτοκίνητο και σε άλλη τοποθεσία και μετά τον έβαλαν σε αυτό το αυτοκίνητο.

Κανείς όμως δεν έμαθε ποιοι ήταν οι «αυτοί» και τι σήμαινε το YOGTZE.


5. Benedetto Supino – Ο Ανθρώπινος Πυρσός.


Το 1982 0 Benedetto Supino ήταν μόλις 10 ετών και ενώ περίμενε στο γραφείο του οδοντιάτρου του, διαβάζοντας ένα παιδικό βιβλίο, το βιβλίο του ξέσπασε σε φλόγες.

Έπειτα, ένα πρωί ξύπνησε βλέποντας το κρεβάτι του να έχει αρπάξει φωτιά και την επόμενη ακριβώς ημέρα ένα πλαστικό παιχνίδι που κρατούσε ο θείος του και εκείνος το κοίταζε ξέσπασε σε φλόγες.

Επίσης, ο πατέρας του ήταν ξυλουργός δήλωνε ότι προκαλούσε βλάβες και στα μηχανήματα μιας και όταν επισκέπτονται το κατάστημα του, όλες οι μηχανές χαλούσαν και ο ίδιος είχε ξοδέψει πάνω από 3.000 λίρες για επισκευές.

Με την βοήθεια όμως ενός παραψυχολόγου κατάφερε να ελέγξει τις δυνάμεις του και να μην καίει τα πάντα. Πως όμως κατάφερνε και έκανε όλα αυτά τα πράγματα δεν έμαθαν ποτέ!



Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!