15 Άτομα που έκαναν την δουλειά τους λάθος!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Υπάρχουν μερικά άτομα που δυστυχώς ακόμη και τα πιο εύκολα πράγματα επάνω στην δουλειά τους τα κάνουν λάθος. Και πραγματικά είναι να απορείς με το τι είχαν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό τους!

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να τους δικαιολογήσω, είναι ότι ήταν τυφλοί, αλλιώς δεν εξηγείται το πως κατάφεραν να έχουν τόσο αποτυχημένα αποτελέσματα σε τόσο εύκολες δουλειές.

Βέβαια, τα περισσότερα από αυτά τα παραδείγματα που θα δούμε στην συνέχεια συνέβησαν στο εξωτερικό. Πάμε λοιπόν να δούμε 15 περίεργα και ταυτόχρονα αστεία λάθη!


Αστεία λάθη που έχουν γίνει σε διάφορα επαγγέλματα...

1. Νομίζω ότι ξεκινάω με κάτι πολύ κλασικό και για την Ελλάδα, μιας και όπως γνωρίζουμε όλοι είναι σπαζοκεφαλιά να βάλεις τα γράμματα στην σωστή σειρά και θέλει τρομερό IQ.



2. Εδώ προφανώς δεν μπορούσαν να αποφασίσουν το ποιος υπερήρωας πουλάει περισσότερο και το κάνανε 2 σε 1, για σίγουρη επιτυχία.



3. Έτσι γιατί αν ο άνθρωπος είναι μάστορας μπορεί να διορθώσει κάθε του λάθος και στην τελική μια τρυπούλα θα έχει η πόρτα, χαράς το πράγμα!



4. Πόσο αστροπελέκι παίζει να ήταν αυτός που πέρασε το ξύλο με την αντίθετη φορά; Μήπως νόμιζε ότι εκεί στις σκάλες εξασκούνται οι μπαλαρίνες και το έβαλε ψηλά; Γιατί για να πιαστείς ούτε λόγος.




5. Προφανώς του δημοσιογράφου δεν του άρεσαν οι δηλώσεις που άκουσε και προσπαθούσε να αλλάξει κανάλι, εκτός και αν προχώρησε τόσο η τεχνολογία που με το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης μεταδίδεις τον ήχο.





6. Οι Άγγλοι είναι πολύ μπροστά ρε παιδί μου, τόσο που για να προετοιμαστούν για τον χειμώνα (όπως λέει και το σταντ) φοράνε σαγιονάρες.



7. Για αυτό το καπέλο έχει χρησιμοποιηθεί ραπτομηχανή, που σημαίνει ότι χρειάστηκε κάποια ώρα για να γίνει, ε πως στο καλό γίνεται να μην είδε ότι όλο το σχέδιο ήταν ανάποδα;



8. Τραγικό; Μα που πήγαν τα μούσια και πότε μάκρυναν τόσο τα δόντια του; Αυτό μου θυμίζει τον κακό τον λύκο και την κοκκινοσκουφίτσα.




9. Ειλικρινά τώρα με ποιο σκεπτικό βάζεις μια εξωτερική σκάλα σε σημείο που δεν υπάρχει καν πόρτα; Αλλά κλαιν μωρέ και δεν γκρεμίζεις τον τοίχο, αντί να κουράζεται το παιδί να την βάλει στο σωστό σημείο;

10. Να ρε σεις και η πόρτα, μόνο που εδώ λείπει η σκάλα. Εκτός και αν μένει μέσα ο Superman!

11. Και να το έφτιαχναν το καημένο το λιονταράκι αλλήθωρο πάει στα κομμάτια, αλλά έτσι δεν ξέρεις που να κοιτάξεις.



12. Αυτός εδώ νομίζω ότι ήταν απλά φωστήρας, για να βάλει το αυτοκόλλητο που γράφει μόνο είσοδος κάτω από το μην μπαίνετε.



13. Οι πόρτες στο wc φίλε μου είναι για να μπορείς να κάνεις την ανάγκη σου χωρίς να βρίσκεσαι σε κοινή θέα. 



14. Εδώ δίνω άνετα μετάλλιο εξυπνάδας! Εκτός και αν ξανά ζωντάνεψε ο Ηρώδης και βρήκε τρόπο να εξοντώσει όλα τα πιτσιρίκια.



15. Και πάλι οι τουαλέτες δίνουν πόνο. Εδώ μάλλον κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να κάνει τουαλέτες για ζευγάρια, τώρα αν δεν έχεις ταίρι sorry!


Πραγματικά όλοι τους ήταν ένας και ένας, γιατί θέλει μεγάλη προσπάθεια και τέχνη για να καταφέρεις αυτό που κάναν, χωρίς να το πάρουν καν χαμπάρι!

Ποιος από τους 15 πιστεύεις ότι ήταν ο πιο τραγικός στην δουλειά του;



Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!