15 Φωτογραφίες τραβηγμένες την κατάλληλη στιγμή!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Η τέχνη της φωτογραφίας είναι αυτή που έχει και την μεγαλύτερη εξέλιξη στις μέρες μας, μιας και υπάρχουν πολλές ποιοτικές και οικονομικές φωτογραφικές μηχανές, με τις οποίες μπορείς να απαθανατίσεις την κάθε στιγμή και όλες τις λεπτομέρειες.

Ειδικά από όταν οι selfie φωτογραφίες έγιναν must, ο αριθμός των φωτογραφιών που βλέπουμε στο διαδίκτυο είναι τεράστιος. Ανάμεσα τους όμως υπάρχουν μερικές εκπληκτικές και ταυτόχρονα περίεργες φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν την κατάλληλη στιγμή!

Φωτογραφίες στο σωστό timing.

1. Εδώ θέλω την βοήθεια των ανδρών, γιατί έχω μπερδευτεί. Όταν λέτε μια γυναίκα άλογο, αυτό εννοείται; Τυχερός λοιπόν ο γαμπρός!

 


2. Δεν είναι μόνο ότι ο σκύλος έβαλε την μουσούδα του στο κατάλληλο σημείο, αλλά ταιριάζουν και τα μαλλιά της κοπέλας με το τρίχωμα του.




3. Εντάξει ο τύπος είναι απλά θεούλης. Λογικά ήξερε το αποτέλεσμα που θα είχε η φωτογραφία του και γι’ αυτό πήρε αυτή την πόζα. Πραγματικά πολύ πετυχημένο.





4. Ωχ, ο Βούδας είναι τελικά αυτός που ρίχνει τα αεροπλάνα τόσο καιρό; Η αμοιβή στον φωτογράφο παρακαλώ.




5. Η κοπέλα έστησε όλο το σκηνικό με μοναδικό τρόπο, καθώς είδε το κύμα να έρχεται και έφτιαξε πίσω της αυτό το βουναλάκι από την άμμο, για να περάσει το νερό από επάνω της. Υπέροχη λήψη.




6. Δες λεπτομέρεια και πάνω στην στιγμή που ο πιτσιρικάς σπάει την φούσκα, αυτό και αν ήταν timing.




7. Έλα παραδέξου το κόλλησες λίγο και εσύ με την πρώτη ματιά, μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι τα πόδια είναι της πελάτισσας.




8. Καλά να έχεις κόλλημα με τις selfie αλλά παντού; Όταν γύρισε και αντίκρισε αυτό το πράγμα ακριβώς πίσω του τι έκανε, ανακοπή;




9. Και πάντα έλεγα ότι έλειπε ακόμη ένας κύκλος στο σύμβολο των ολυμπιακών αγώνων, ώστε να δείχνει πιο όμορφο και ισορροπημένο. Να που την ίδια άποψη είχε και το φεγγάρι και πήρε την θέση του.




10. Ποιος είπε ότι ο πελαργός δεν φέρνει τα παιδιά; Ορίστε ζωντανή απόδειξη συνέλαβεο φωτογραφικός φακός!




11. Αυτό το ψάρι έχει και την κατάλληλη πόζα για να ταιριάξει με το υπόλοιπο σώμα του άντρα από πίσω, σε παραπλανούν λίγο και τα βατραχοπέδιλα.




12. Και κάπως έτσι δημιουργούνται οι κεραυνοί και οι αστραπές. Για ακόμη μία φορά ευθύνεται η Αμερική για όλα!




13. Είδαμε ανθρώπους με πρόσωπο σκύλου και ψαριού, ώρα λοιπόν και για αλόγου. Ταιριάζουν και τα ρούχα της πολύ με το όλο στυλ, οργανωμένο το έγκλημα.




14. Έχεις δει άνθρωπο χωρίς κεφάλι και στην θέση του να έχει ένα πόδι; Μόνο η ρυθμική μπορεί να τα κάνει αυτά, άντε και ένας καλός ετοιμοπόλεμος φωτογράφος.




15. Κοίτα πόσο συμπαγής φαίνεται ο αφρός της coca cola και πόσο ψηλά φτάνει. Μετά από αυτή την εικόνα το παιδάκι σίγουρα θα θυμάται να μην την κουνάει πριν την ανοίξει.



Αν και δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις μόνο μία από όλες αυτές τις εντυπωσιακές φωτογραφίες, αν έπρεπε να διαλέξεις την καλύτερη ποια θα ήταν αυτή;


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!