Τα 10 πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του κόσμου!

Γεια σας για ακόμα μια υπέροχη μέρα!!!!

Υπάρχουν πολλά όμορφα hotels που μπορείς να επισκεφτείς σε όλο τον κόσμο, αυτά όμως τα 10 εντυπωσιακά ξενοδοχεία έχουν σίγουρα ως στόχο να σου παρέχουν τις πιο αξέχαστες στιγμές της ζωής σου.

Τα περισσότερα (αν όχι όλα) θα μπορούσαμε να τα κατατάξουμε και στα θεματικά ξενοδοχεία, καθώς μόνο συνηθισμένα και απλά δεν μπορείς να τα πεις.

Το καθένα από αυτά που θα δούμε στην συνέχεια ξεχωρίζει για τον δικό του ξεχωριστό λόγο και πιστεύω ότι θα σε εντυπωσιάσουν όσο και μένα! Πάμε να τα δούμε λοιπόν…


Ξεχωριστά Hotels από όλο τον κόσμο.


1. Giraffe Manor, Κένυα.




Το Giraffe Manor προσφέρει μια τρομερή εμπειρία στους επισκέπτες του με τις καμηλοπαρδάλεις οι οποίες ζουν στον χώρο του ξενοδοχείου, οι οποίες όπως βλέπουμε είναι πολύ φιλικές με τους επισκέπτες και επιζητούν την επαφή μαζί τους.


2. Ice Hotel, Σουηδία.



Αυτό είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο από πάγο σε όλο τον κόσμο, που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Βρίσκεται στη Βόρεια Σουηδία σε ένα αρκετά μικρό χωριό που ονομάζεται Jukkasjärvi, το οποίο έχει μόλις 1.100 κατοίκους. Ο αριθμός των επισκεπτών του κάθε χειμώνα ξεπερνάει τους 50.000.


3. Martin’s Patershof Church Hotel, Βέλγιο.




Εδώ έχουμε ένα ξεχωριστό hotel το οποίο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά είναι πιστό αντίγραφο εκκλησίας, με μια πιο κομψή και φινετσάτη αύρα και μπορούμε να το βρούμε στο Mechelen του Βελγίου.


4. V8 Hotel, Γερμανία.




Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο βρίσκεται στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας και όπως μπορείς να καταλάβεις και από τις εικόνες είναι ο ιδανικός τόπος διαμονής για όλους τους λάτρεις των αυτοκινήτων, μιας και όλα του τα δωμάτια έχουν αυτοκίνητα για κρεβάτια και ξεχωριστή διακόσμηση.


5. Wanderlust Hotel, Σιγκαπούρη.




Η ιδέα για αυτό το hotel ήταν να δώσουν την αίσθηση στους επισκέπτες του ότι βρίσκονται μέσα σε ένα διαστημόπλοιο και η μόνη τους θέα είναι ο ουρανός και τα αστέρια και τα κατάφεραν μια χαρά, καθώς κάθε χρόνο προσελκύουν πολλούς, που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του να βρίσκονται στο διάστημα.


6. The Batcave, Ταϊβάν.





Εδώ νομίζω ότι η εικόνα μιλάει από μόνη της, μιας και όλο το ξενοδοχείο έχει σαν θέμα του την σπηλιά του Batman. Φυσικά τα μικρά παιδιά ξετρελαίνονται με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και οι μεγαλύτεροι που διατηρούν ακόμη την παιδικότητα τους.


7. Dog Bark Park Inn, Αμερική.




Τον δικό τους χώρο έχουν όμως και όσοι αγαπούν τα σκυλιά. Αυτό το hotel βρίσκεται στο Αϊντάχο της Αμερικής και τολμώ να πω ότι η εξωτερική του εμφάνιση είναι αυτή που κάνει την διαφορά, καθώς μοιάζει με σκύλο, ενώ το εσωτερικό του είναι αρκετά πιο απλό.


8. Kingston Treehouse, Νότια Αφρική.


Στο Kingston Treehouse μπορείς να απολαύσεις την μοναδική θέα της καταπράσινης φύσης, ενώ ταυτόχρονα λόγω του ότι είναι γυάλινο μπορείς να θαυμάζεις τα ζώα που ζουν στο δάσος.


9. Montana Magica Lodge, Χιλή.




Αυτό το πανέμορφο hotel βρίσκεται κρυμμένο μέσα στο δάσος και μοιάζει εξωτερικά με ένα ηφαίστειο το οποίο εκρήγνυται, μιας και από την κορυφή του τρέχει συχνά νερό. Το μόνο δύσκολο είναι ότι για να φτάσεις εκεί θα πρέπει να διασχίσεις μια γέφυρα στην οποία μπορείς να στηριχτείς μόνο από το σχοινί που έχει στα πλαϊνά.


10. Harry Potter Hotel, Αγγλία.




Και για το τέλος κράτησα την καλύτερη πρόταση για όσους λατρεύουν τον Χάρι Πότερ. Το Harry Potter Hotel βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου και τα δωμάτια του όπως μπορείς να δεις έχουν διακοσμηθεί ώστε να μοιάζουν με αυτά που υπήρχαν στο Hogwarts.

Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις μόνο ένα. Εσύ αν είχες την ευκαιρία να επισκεφτείς ένα από όλα αυτά πιο θα επέλεγες;


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.