10 Φουσκωτά θαλάσσης που ξεπερνάνε τα ροζ φλαμίνγκο!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα!!!!


Μέχρι τώρα είχαμε τους απλούς παιδικούς κροκόδειλους, άντε και τα στρώματα θαλάσσης, αλλά φέτος τα φλαμίνγκο έχουν γίνει επιδημία. Είναι κάτι παραπάνω από κοπάδι, αφού βρίσκονται παντού και κάθε παρέα που σέβεται τον εαυτό της έχει και από ένα όταν πηγαίνει για μπάνιο στη θάλασσα ή την πισίνα.

Αν θέλεις κάτι διαφορετικό όμως υπάρχουν φουσκωτά θαλάσσης που ξεπερνάνε τα φλαμίνγκο κατά πολύ και όποιος σας δει να έχετε ένα από αυτά ή θα σας αγαπήσει ή θα τρέχει μακριά για ώρες.

Για σένα λοιπόν που έχεις βαρεθεί τα φλαμίνγκο σε θάλασσες και ακτές, αλλά σου αρέσουν τα παιχνίδια σε θάλασσα και πισίνα και να περνάς ώρες με την παρέα σου εκεί δες διαφορετικά φουσκωτά που σίγουρα θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.


Τα καλύτερα φουσκωτά για τη θάλασσα και την πισίνα.


1. Σερβιέτα.



Κι όμως μια εταιρεία επέλεξε να βγάλει φουσκωτό σε σχήμα σερβιέτας. Το σχήμα και το χρώμα είναι ακριβώς ίδιο με τις σερβιέτες που χρησιμοποιεί κάθε γυναίκα στις δύσκολες μέρες του μήνα. Τώρα γιατί να θέλει κάποιος να κουβαλάει μαζί του στην παραλία μια σερβιέτα παραμένει άγνωστο. Σίγουρα πάντως θα κάνει εντύπωση. Αρνητική ή θετική δεν έχει σημασία.


2. Οπίσθια.



Είσαι follower της Kim Kardashian στο instagram και σ’ αρέσει να χαζεύεις τις seχy πόζες με τα πλούσια οπίσθιά της; Τώρα δεν χρειάζεται να περνάς όλη την ώρα στο κινητό, αφού μπορείς να έχεις τα οπίσθια της σε μορφή φουσκωτού στο μπάνιο. Αυτό είναι καλύτερο από τις φωτογραφίες, γιατί θα μπορείς να τα πιάνεις, να ξαπλώνεις πάνω τους και..καλή διασκέδαση!


3. Ουρά γοργόνας.



Κάθε κοπέλα της παρέας θα λατρέψει αυτό το φουσκωτό που έχει σχήμα ουράς γοργόνας και μια τρύπα για να μπορεί να κάθεται και να παίρνει τη σωστή πόζα. Οι φωτογραφίες θα πάρουν φωτιά και όλο το instagram θα σκάσει από τη ζήλια του.


4. Κύκνος.



Ναι εντάξει μοιάζει με φλαμίνγκο, αλλά είναι πιο elegant. Από τότε μάλιστα που ο Kalvin Harris και η Taylor Swift, ανέβασαν φωτογραφία τους πάνω σε έναν φουσκωτό κύκνο, τα ροζ πτηνά σταμάτησαν να είναι μόδα και περάσαμε στους όμορφους κύκνους που δίνουν prestige σε όποιον το κουβαλά.


5. Αβοκάντο.




Εντάξει μπορεί να μην αρέσουν σε όλους μας αυτά τα παιχνίδια για την παραλία, αλλά αυτό το φουσκωτό σε σχήμα αβοκάντο είναι πολύ βολικό. Έχει μια καφέ μπάλα η οποία είναι αποσπώμενη και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να παίξεις με τους φίλους σου και εκεί που βγαίνει η μπάλα δημιουργείται μια θέση για όποιον βαριέται τα παιχνίδια και θέλει απλά να αράξει.


6. Κοχύλι.



Άνεση και άραγμα με στυλ. Αυτό το κοχύλι είναι σαν καναπές και είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να χωράει δύο άτομα. Για όσες κυρίες δεν θέλουν αν βρέξουν τα μαλλιά τους και θέλουν απλά να βρίσκονται μέσα στην πισίνα όσο οι υπόλοιποι θα απολαμβάνουν το μπάνιο τους είναι το καλύτερο δώρο.


7. Ταύρος.



Αυτό δεν είναι ένα απλό φουσκωτό σε σχήμα ταύρου, αλλά ένα αληθινό Rodeo. Ο ταύρος ανασηκώνεται και δεν μπορείς να στηριχθείς επάνω του για πάνω από λίγα δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει κάποιος μηχανισμός, αλλά οι υπόλοιποι δημιουργούν αναταράξεις με τα χερούλια που είναι περιφερειακά. Προσφέρεται για παιχνίδι για πολλά γέλια.
\

8. Στρώμα με σώμα.



Διακοπές μόνος ή μόνη; Ε και; Πάρε το έτερον ήμισυ σε μορφή στρώματος και όλα θα πάνε καλά. Αυτά τα καλλίγραμμα σώματα προσφέρονται για αξέχαστε στιγμές στην παραλία και ξαπλώνεις πάνω τους με τις ώρες χωρίς να παραπονεθούν ποτέ.


9. Κατσαρίδα.



Δεν μπορείς την πολυκοσμία και θέλεις να έχεις την άνεσή σου και τον χώρο σου; Πάρε ένα φουσκωτό σε σχήμα κατσαρίδας και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα σε πλησιάσει κανείς γιατί θα σιχαίνεται και μόνο στην ιδέα.


10. Ουράνιο τόξο για ποτά.


Εντάξει δεν υπάρχει καλύτερη φάση από αυτό. Να είσαι με όλη την παρέα μέσα στην πισίνα και να έχετε τα ποτά σας. Αυτή η θήκη σε σχήμα ουράνιου τόξου έχει θήκες για ποτήρια, αλλά και πάγο και το ποτό. Περάστε αξέχαστες στιγμές μέσα στο νερό.



Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!