11 Φωτογραφίες που νομίζεις ότι δεν βλέπεις κάτι περίεργο!

Καλησπέρα σας για ακόμα μια φορά από την όμορφη Θεσσαλονίκη.


Έχουμε δει πολλές περίεργες και ίσως και λίγο ανατριχιαστικές φωτογραφίες να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αλλά σίγουρα αυτές που μας τραβούν την προσοχή είναι αυτές που κρύβουν ένα μυστήριο!

Οι εικόνες που θα δούμε σήμερα στην λίστα μας, είναι από αυτές που πρέπει να τις κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά και να δώσεις βάση στις λεπτομέρειες, ώστε να καταλάβεις το γιατί είναι παράξενες!

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε;

Φωτογραφίες που κρύβουν κάτι περίεργο αν κοιτάξεις καλύτερα

1.


Εγώ προσωπικά αν ήμουν στη θέση εκείνου που έβγαζε την φωτογραφία, θα κοκάλωνα βλέποντας τον Slender Man στο βάθος να με κοιτάζει, έτσι στη μέση του πουθενά και κουστουμαρισμένος!
2.


Και εκεί που βλέπεις αυτή την όμορφη κοπέλα να ποζάρει στην φύση, κοιτάς καλύτερα και βλέπεις μέσα στα δέντρα αυτούς τους δύο περίεργους άντρες που την κοιτάζουν.
3.


Εδώ τώρα τι μπορεί να είναι αυτό το παιδάκι που εμφανίστηκε εκεί πίσω; Αν δεν ήταν σε κάμπινγκ θα έλεγα ότι είναι άγαλμα!
4.


Στην συγκεκριμένη εικόνα δεν βλέπεις κάτι περίεργο, σωστά; Αν παρατηρήσεις όμως λίγο καλύτερα το τζάμι, ίσως δεις και εσύ το πρόσωπο που αχνοφαίνεται.
5.


Οκ εδώ δεν έχουμε κάτι τρομακτικό, αλλά πως εμφανίστηκε το τρίτο χέρι σε αυτόν τον κύριο; Γιατί σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες στα αριστερά έχει ακόμη ένα χέρι κάτω, δίπλα στην γυναίκα.
6.


Όλα ωραία, όλα καλά η κοπελίτσα αράζει μιλώντας στο τηλέφωνο. Αλλά μισό λεπτό, κάτι δεν πάει καλά με τα πόδια της ή είναι η ιδέα μου; Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν μπορεί να τα λυγίσει έτσι από την πίσω πλευρά.
7.


Τι μπορεί να είναι αυτή η σκιά κάτω δεξιά στην φωτογραφία που τρόμαξε τόσο το κοριτσάκι; Γιατί σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί και το κοιτάζει επίμονα!
8.


Να βγαίνεις για ρεπορτάζ και την στιγμή που τραβάς την φωτογραφία σου, να γίνεσαι αυτόπτης μάρτυρας σε αυτοκτονία. Μη σου τύχει!
9.


Εδώ βλέπεις μία χαρούμενη οικογενειακή φωτογραφία, αλλά τα χαρούμενα πρόσωπα σου τραβούν την προσοχή και δεν βλέπεις το τι κρύβεται εκεί κάτω στον καναπέ. Μα καλά κάθονται επάνω σε άνθρωπο;
10.


Καλά αν έχεις τέτοια φωτογραφία σιγά να μην αρχίσεις να κοιτάζεις τις λεπτομέρειες, αλλά ποιος είναι ο περίεργος που βρίσκεται στο τζάμι; Μη μου πεις ότι δεν βλέπεις και τα χέρια;
11.


Τα παιδιά κάνουν πυραμίδα μέσα στο σπίτι, αλλά αχνοφαίνεται πίσω ένα αγοράκι από τελείως διαφορετική εποχή. Τι μπορεί να είναι πάλι αυτό;
Εσύ πόσο παρατηρητικός είσαι με τις φωτογραφίες και πόσες από αυτές τις λεπτομέρειες θα πρόσεχες και μόνος σου; Περιμένω να ακούσω την άποψη σου για όσα είδαμε!


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 πιο γλυκά, νεογέννητα ζώα που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!