Σκύλος έσωσε τραυματισμένο ποδηλάτη από υποθερμία!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. 


Τα έχουμε δει πολλές φορές να κάνουν ηρωικές πράξεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ντόμπερμαν που σκοτώθηκε από 4 κόμπρες σώζοντας την οικογένεια του! Το πιο πρόσφατο συμβάν όμως αφορούσε έναν τραυματισμένο ποδηλάτη στη Ρουμανία.


Γενικότερα, η ποδηλασία είναι ένα πολύ όμορφο και ταυτόχρονα τόσο επικίνδυνο χόμπι, ειδικά όταν θέλεις να εξερευνήσεις νέα μέρη μέσα στην φύση. Πως κατάφερε όμως ο εν λόγω ποδηλάτης να σωθεί;


Ποδηλάτης έπεσε σε απομακρυσμένα βουνά και σώθηκε από αδέσποτο σκύλο!

Ο Μάρτιν Ιόν ήταν λάτρης της φύσης αλλά και της ποδηλασίας και έτσι αποφάσισε να εξερευνήσει κάποια απομακρυσμένα βουνά στη Ρουμανία. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής του όμως χτύπησε πάνω στα βουνά και υπέστη εξάρθρωση ισχίου, ενώ επίσης έσπασε το οστό της κλείδας.Ταξίδευε μόνος του μέσα στα βουνά Semenic στη δυτική Ρουμανία και μετά από αυτόν του τον τραυματισμό δεν μπορούσε με τίποτα να κουνηθεί για να φύγει με το ποδήλατο του. Έτσι, ξάπλωσε στο κρύο έδαφος και πέρασε εκεί την νύχτα του παθαίνοντας υποθερμία.Είχε ήδη ενημερώσει το παραϊατρικό προσωπικό για το συμβάν, αλλά μέχρι να τον βρουν η θερμοκρασία του σώματος του έπεφτε κατακόρυφα! Όσο ήταν με το ποδήλατο όμως, τον κυνηγούσε και για την ακρίβεια έτρεχε δίπλα του ένας αδέσποτος σκύλος, ο οποίος κατέληξε να γίνει ο σωτήρας του.Ο συγκεκριμένος σκύλος, έτρεξε δίπλα του από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδε τον Μάρτιν να πέφτει στο χώμα και ξάπλωσε δίπλα του για να μπορέσει να τον ζεστάνει μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Αν δεν ήταν αυτό το πανέμορφο Μπερνίζ πολύ πιθανό να είχε χάσει την ζωή του πολύ πιο φτάσουν οι πρώτες βοήθειες.Ένας ήρωας όμως δεν μπορεί να μην ανταμειφθεί και έτσι υιοθετήθηκε αργότερα από τον Ionut Mihai Popovici, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος του Συμβουλίου της κομητείας του Caras Severin, και του έδωσε το όνομα Max.


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.


Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 πιο γλυκά, νεογέννητα ζώα που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!