Τα 5 πιο ανατριχιαστικά μέρη στον πλανήτη!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα!!!!

Υπάρχουν πολλά μέρη σε όλο τον κόσμο που μπορεί να ακούσεις ιστορίες για φαντάσματα. Στους περισσότερους αρέσει να ακούνε τρομακτικές ιστορίες που δεν είναι εύκολο να εξηγήσουν. Πολλές φορές λέμε στον εαυτό μας ότι δεν υπάρχει κάτι για να πείσουμε εμάς τους ίδιους. Αυτός είναι και ο λόγος που φοβόμαστε να πάμε.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που είτε δεν φοβούνται, είτε τους αρέσει να φοβούνται, είτε έχουν πείσει τον εαυτό τους ότι δεν υπάρχει κάτι και θέλουν να το δείξουν και στους υπόλοιπους. 

Βρήκα 5 από τα πιο τρομαχτικά και ανατριχιαστικά μέρη στον πλανήτη για να τα μοιραστώ μαζί σου.


1. Τούνελ Xinhai.



Το τούνελ αυτό βρίσκεται στην Ταϊπέι στο Ταϊβάν. Υπάρχουν πολλές αναφορές για μεταφυσικές δραστηριότητες. Η σήραγγα χτίστηκε ακριβώς πάνω σε ένα νεκροταφείο. Οι περισσότεροι οδηγοί λένε για μια ιστορία μιας γυναίκας που στέκεται μπροστά στα αυτοκίνητα και δεν τα αφήνει να προχωρήσουν. Μόλις οι οδηγοί βγαίνουν έξω όμως η γυναίκα εξαφανίζεται σαν αέρας.


2. Κινηματογράφος Odeon.




Αυτό είναι ένα παράρτημα της αλυσίδας Odeon Cinema στο Μπρίστολ της Αγγλίας. Ο διευθυντής του κινηματογράφου, Robert Jackson, δολοφονήθηκε μια νύχτα από έναν διαρρήκτη. Από τότε πολλές γυναίκες έχουν αναφέρει ότι είδαν μια φιγούρα στο σκοτάδι. Επίσης, υπήρξαν αναφορές που λένε ότι η θερμοκρασία στο σινεμά έπεφτε αρκετά χωρίς κανένα λόγο.


3. Δάσος Ballyboley.




Σε αυτό το μέρος, αν και δεν έχει αποδειχθεί, πολλοί ντόπιοι πιστεύουν ότι ήταν δρυϊδικό μέρος και πολλοί από αυτούς εξαφανίστηκαν στον Μεσαίωνα. Από τότε λέγεται ότι είναι επικίνδυνο μέρος για να μείνεις. Μία ομάδα προσπάθησε να καταρρίψει αυτούς τους μύθους και αποφάσισε να μείνει εκεί. Τελικά όμως έφυγε μετά από 4 ώρες αφού είδες 4 φιγούρες να τους παρακολουθούν από τα δέντρα και μια γυναικεία κραυγή που δεν μπορούσαν να βρουν από που έρχεται.


4. Πανεπιστήμιο του Τέξας.




Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο φιλοξενεί πολλές παράξενες ιστορίες. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό λένε πως είναι η τοποθεσία που βρίσκεται. Έχει χτιστεί κοντά σε ένα παλιό φρούριο και πάνω σε ένα νεκροταφείο. Οι μαθητές έχουν αναφέρει ότι βλέπουν συνεχώς φαντάσματα, περιπλανώμενους ιππείς, στρατιώτες που κάνουν σχηματισμό και ανθρώπους που χορεύουν βαλς. Πολλοί είναι και οι φοιτητές που έχουν αναφέρει ότι έχουν δει βιβλία που πετούν από τα ράφια της βιβλιοθήκης μόνα τους.


5. Σήραγγα Gridley.



Η συγκεκριμένη σήραγγα βρίσκεται στη Yokosuka της Ιαπωνίας. Πρόκειται για μια στενή σήραγγα μονής κατεύθυνσης. Πολλοί οδηγοί ανέφεραν περίεργες περιπλανήσεις. Η ιστορία που κυκλοφορεί λέει πως ένα σαμουράι εμφανίζεται την ώρα που περνάς το τούνελ. Πολλοί οδηγοί φοβούνται τόσο που έχουν τρακάρει μέσα σε αυτό το τούνελ. Οι ντόπιοι λένε πως ο σαμουράι σκοτώθηκε σε μια αποστολή και η κατάρα του είναι να περιπλανιέται σε εκείνο το μέρος μέχρι να επανορθώσει για την αποτυχία του.




Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.