10 Hostel από όλο τον κόσμο που θα σε κάνουν να θέλεις να ταξιδέψεις!

Γεια σας για ακόμα μια υπέροχη μέρα!!!!


Οι διακοπές είναι πολύ σημαντικές για όλους μας. Φυσικά ο προορισμός του καθενός είναι ξεχωριστός. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να ηρεμεί και να περνάει καλά. Κάποιοι θέλουν απλά να ξεσαλώσουν πηγαίνοντας σε μέρη πολυσύχναστα. Κάποιοι άλλοι θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα της δουλειάς τους σε ένα ήσυχο μέρος.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια μέρη που και οι 2 πλευρές θα ήθελαν να πάνε. Κανείς δε λέει όχι σε ένα όμορφο μέρος.

Υπάρχουν 10 hostel στον κόσμο σε πανέμορφα μέρη. Σίγουρα θα βρεις ένα προορισμό που θα ήθελες να πας έστω και μία φορά στην ζωή σου.


10 Πανέμορφοι ξενώνες από όλο τον κόσμο!


1. 7 Fells Hostel.




Βρίσκεται στο Akaslompolo της Φινλανδίας και είναι ένα μέρος που θα προτιμούσαν αυτοί που τους αρέσει το χιόνι. Οι επισκέπτες λένε ότι είναι ένα πολύ καθαρό μέρος, έχει πολύ καλό προσωπικό και είναι μια πολύ όμορφη τοποθεσία. Η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινάει από τα 30 δολάρια και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 100.


2. Dar Dadiclief.




Η τοποθεσία του είναι στο Chefchaouen στο Μαρόκο. Αλλιώς ονομάζεται «μπλε πόλη» και είναι ένας προορισμός που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινάει από 25 δολάρια μέχρι και 45 δολάρια.


3. 99 Surf Lodge.




Ένα εξαιρετικό μέρος για εκείνους που τους αρέσει το surf στο Popoyo της Νικαράγουα. Οι περισσότεροι επισκέπτες νιώθουν ότι βρίσκονται περισσότερο σε ξενοδοχείο παρά σε ξενώνα. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι μόνο 25 δολάρια.


4. Ccasa Hostel.




Στην πόλη Nha Trang του Βιετνάμ μπορεί να βρεις αυτόν τον πολύ όμορφο ξενώνα. Το κτίριο έχει μια πολύ όμορφη διαρρύθμιση και διακόσμηση. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι από 7 δολάρια μέχρι 36 δολάρια.


5. The Farm Hostel.




Μπορείς να το βρεις στο Canggu της Ινδονησίας. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος και πολλοί επισκέπτες λένε για το πόσο ωραίο είναι το μπάνιο στην πισίνα. Το ποσό χρημάτων ανά διανυκτέρευση είναι 14 ευρώ.


6. Abbey Court.




Βρίσκεται στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας και το δυνατό του σημείο είναι η νυχτερινή θέα. Η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινάει από 15 δολάρια και φτάνει μέχρι και τα 30.


7. Bambuda Lodge.




Μπορείς να βρεις αυτόν τον ξενώνα στο Bocas del Toro του Παναμά. Έχει πολύ ωραία θέα στη ζούγκλα, στο δείπνο τρώνε όλοι μαζί και μπορείς να κοιμηθείς έξω αν είναι κάτι που αρέσει. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι από 20 δολάρια μέχρι 115 δολάρια.


8. Central Backpackers Hostel.




Βρίσκεται στο Catba του Vietnam και είναι ξενώνας με μπανγκαλόου, τα οποία βρίσκονται δίπλα στην πισίνα. Κάθε Κυριακή βράδυ γίνεται δείπνο BBQ. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι 7 δολάρια μέχρι και 35 δολάρια.


9. Santos Express Train Lodge.




Η τοποθεσία του είναι στο Mossel Bay της Νότιας Αφρικής. Μπορείς να κοιμηθείς σε ένα εγκαταλελειμμένο τρένο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στον ωκεανό. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι 14 δολάρια και φτάνει μέχρι και τα 90 δολάρια.


10. Rodamon Riyadh.



Ακόμα και με την πρώτη ματιά μοιάζει με παράδεισο. Είναι ένα πολύ όμορφο μέρος και το προσωπικό είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικό αλλά και φιλικό. Η τοποθεσία του είναι στις Marrakech στο Μαρόκο. Η τιμή ανά διανυκτέρευση είναι λίγο πιο ανεβασμένη καθώς η ελάχιστη είναι 80 δολάρια και φτάνει μέχρι και τα 117 δολάρια, αλλά έστω και για 1 φορά αξίζει.




Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!