17 Αποτυχημένα μακιγιάζ που προκαλούν γέλια!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Ποιος είπε ότι όλες οι γυναίκες ξέρουν να βάφονται και να περιποιούνται τον εαυτό τους; Την τέχνη του μακιγιάζ ή την κατέχεις και δείχνεις υπέροχη ή δεν την κατέχεις και έχεις τα αποτελέσματα που θα δούμε στην συνέχεια.

Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι οι περισσότερες, αν όχι όλες αυτές έχουν κάποια σχέση, ε άρα είναι και δικό σας το πρόβλημα που τις κυκλοφορείται έτσι, οπότε μην ακούσω παράπονα!

Έτοιμοι να δούμε τα αποτυχημένα μακιγιάζ που θα σε κάνουν να κλαις από τα γέλια;


Τα πιο αποτυχημένα μακιγιάζ που έχω δει.


1. Σας ξεκινάω χαλαρά πιστέψτε με. Τι ανάγκη είχε αυτή η τόσο όμορφη κοπέλα να μασκαρευτεί έτσι; Τελικά όντως οι γυναίκες είμαστε τρελές!



2. Έλα να κάνουμε και μαθήματα ξένων γλωσσών τώρα. Ρουζ στα γαλλικά σημαίνει κόκκινο και όχι καφέ, τώρα πως μπερδεύτηκε έτσι αυτή και βγήκε λες και έφαγε μπουνιές ένας θεός το ξέρει.



3. Έλα και οι απόκριες είναι πολύ κοντά, θα μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα το κορίτσι με αυτό το μάτι.



4. Και μιας και ανέφερα τις απόκριες να και η βασίλισσα του καρναβαλιού. Την λες και μια αποτυχημένη Lady γκαγκά και όχι δεν μπέρδεψα τον τόνο!



5. Τα animal print είναι στην μόδα για τα νύχια και για τα ρούχα, εσένα κουκλίτσα μου ποιος σου είπε ότι όπου και να τα χρησιμοποιήσεις θα είσαι in;




6. Άντε πες εσύ τώρα, τι της έλειπε αυτής της γυναίκας και μου έκανε τέτοιο μακιγιάζ στην μύτη κυρίως και τα μάγουλα; Άσε το χω, μάλλον μυαλό!



7. Πες ότι την κοπέλα στα δεξιά την προσπερνάμε, η άλλη στα αριστερά με αυτό το πρόσωπο γιατί προσπαθεί να κάνει τα φρύδια της σιδηρόδρομο;



8. Και τώρα ξανά πέφτουμε στα βαριά! Τι να πρωτοπείς εδώ, για τους τρομακτικούς φακούς στα μάτια ή για το κραγιόν με το απαίσιο και κακόγουστο περίγραμμα;



9. Έλα τώρα πραγματικά αυτή η κοπέλα πρέπει να είναι μόνη στον κόσμο δεν εξηγείτε διαφορετικά. Δεν έχει καθρέφτη, δεν έχει φίλους, αλλά ούτε και μάνα για να την μαζέψει;



10. Χμμμ μάλλον της είπαν ότι το μαύρο αδυνατίζει και είπε να το δοκιμάσει και στο makeup της. Έχεις καμιά άλλη ιδέα;



11. Αυτά τα trends μας έχουν καταστρέψει! Χρόνια τώρα τις πέρλες τις φορούσαμε στον λαιμό, άντε και στο χέρι και τα αφτιά, αλλά και στα χείλια; Γιατί γιατί; Και κόκκινα φρύδια; Τι πιο φυσιολογικό!



12. Κοίτα νάζι, κοίτα τσαχπινιά, μην κοιτάξεις όμως φρύδι. Ψάξε, ψάξε δεν θα το βρεις! Jesus δηλαδή!



13. Εντάξει αυτή θεωρεί ότι τώρα έχει λάγνο βλέμμα, αλλά εγώ μόλις σκιάχτηκα!! Δίνει πόνο η κοπέλα…



14. Αχ μωρέ τα σκέρτσα σου με τρελαίνουν. Γιατί κουκλίτσα μου πήγε το φρύδι τόσο μέσα και επάνω, είχε μετωπική σύγκρουση με φορτηγό; Όσο για το ρουζ ασχολίαστο!



15. Όποιος έχει αδύναμη καρδιά μπορεί να την προσπεράσει αυτή την selfie γιατί σκοτώνει και όχι με την καλή έννοια. Απλά δεν περιγράφω άλλο!


16. Εδώ η γλυκούλα μου είπε να παίξει με τα χρώματα, απλά ας την ενημερώσει κάποιος ότι στην μόδα είναι το Ombre και όχι το σκάκι και ειδικά σε τέτοιες αποχρώσεις.



17. Πριν κοιτάξεις την φωτογραφία πάρε καλύτερα τα χάπια σου. Είναι σίγουρα γυναίκα αυτό και αν ναι ποιος είναι ο τυχερούλης που την κυκλοφορεί;




Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.