10 Ταινίες με τα περισσότερα views σε πειρατικά site!

Γεια σας!!!!




Οι ταινίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσεις χρόνο μόνος σου ή με παρέα. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται να δεις την ταινία που θέλεις την ώρα που την θέλεις αν θέλεις να την δεις στον κινηματογράφο ή να νοικιάσεις DVD. Υπάρχουν όμως και φορές που δε θέλεις να το κάνεις και είναι απόλυτα λογικό. Το να πας στον κινηματογράφο ή να νοικιάσεις ένα DVD σημαίνει ότι θα πρέπει να πληρώσεις.



Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές η ταινία που βλέπεις δεν αξίζει τα χρήματα που έδωσες. Αυτό σε αναγκάζει να βρεις άλλους τρόπους για να δεις τις ταινίες χωρίς να πληρώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι βλέπουν πειρατικές ταινίες. Το TorrentFreak μας δίνεις τις 10 ταινίες που έχουν τα περισσότερα views σε πειρατικά site.


Οι 10 ταινίες με τις περισσότερες πειρατικές προβολές!

10. Thor: Ragnarok.

Αποτέλεσμα εικόνας για Thor: Ragnarok.

Οι ταινίες του Thor μας είχαν συνηθίσει να είναι αρκετά σοβαρές. Το Ragnarok όμως μας έδωσε μια πιο αστεία έκδοση του Thor. Στην ταινία βλέπουμε τον Loki, τον Hulk, αλλά και τον Doctor Strange. Τελικά συνεργάστηκε και με τους 3 στην προσπάθειά του να νικήσει την θεά του θανάτου πριν καταστρέψει το Asgard.



9. Den of Thieves.


Αποτέλεσμα εικόνας για Den of Thieves.

Μία ομάδα αστυνομικών με επικεφαλής τον Gerard Butler, που δεν δουλεύει με τους κλασσικούς κανόνες προσπαθούν να πιάσουν μια ομάδα ληστών. Ο στόχος των ληστών είναι οι τράπεζες και μέσα σε αυτούς είναι ο 50 Cent και ο Pablo Schreiber οι οποίοι σκοπεύουν να ληστέψουν την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.


8. 12 STRONG.

Αποτέλεσμα εικόνας για 12 STRONG.
Μία ταινία με τους βασικούς ηθοποιούς τον Chris Hemsworth και τον Michael Shannon. Τους έχουμε δει σε ταινίες υπερηρώων σαν Thor και General Zod. Πρόκειται για μια ομάδα ειδικών δυνάμεων και ατόμων της CIA στο Αφγανιστάν μετά τις 9/11 που θέλουν να σκοτώσουν τους Ταλιμπάν. Η ταινία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.


7. Ready Player One.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ready Player One.

Το Ready Player One είναι ένα βιβλίο που περίμενε να γίνει ταινία. Την σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο Steven Spielberg. Λέγεται ότι είναι μια πολύ καλή ταινία.


6. Game Night.


Αποτέλεσμα εικόνας για Game Night.

Ο Jason Bateman και η Racehl McAdams είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ζευγάρι που το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν τους φίλους τους. Ένα βράδυ όμως το παιχνίδι ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια και τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Κάπου εκεί όμως είναι που αρχίζει η διασκέδαση.


5. Red Sparrow.


Αποτέλεσμα εικόνας για Red Sparrow.

Εδώ και πολύ καιρό περιμένουμε την ταινία της Black Widow. Η Red Sparrow δυστυχώς δεν είναι από την Marvel ούτε παίζει η Scarlett Johansson. Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence και μπορούμε να πούμε πως είναι ιδιαίτερα καλή ταινία. Ειδικά αν θέλεις να δεις κάτι παραπλήσιο με την ταινία της Black Widow που δεν έχει βγει ακόμα.


4. Black Panther.

Αποτέλεσμα εικόνας για Black Panther.

Ο Black Panther αν και είναι αρκετά πρόσφατη ταινία έχει κάνει ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία. Είναι μια εξαιρετική ταινία και αξίζει να την δεις, ειδικά αν είσαι fan της Marvel.


3. Deadpool 2.

Αποτέλεσμα εικόνας για Deadpool 2.

Πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι το Deadpool 2 είναι καλύτερο από το πρώτο. Η ταινία είναι πιο αστεία και οι αναφορές σε άλλα franchise με χιουμοριστικό τρόπο είναι ακόμα περισσότερα.


2. Avengers: Infinity War.


Αποτέλεσμα εικόνας για Avengers: Infinity War

Μια ταινία που περιμέναμε για πολύ καιρό και θα περιμένουμε μέχρι τον Μάιο του 2019 για το δεύτερο μέρος. Αν και κάποια πράγματα δεν είναι όπως τα περιμέναμε, η ταινία εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καλή.


1. Pacific Rim Uprising.


Αποτέλεσμα εικόνας για Pacific Rim Uprising

Ο Guillermo del Toro δεν είναι ο σκηνοθέτης της δεύτερης ταινίας Pacifir Rim και αυτό ίσως έχει κάποια μειονεκτήματα. Ο χαρακτήρας του πρωταγωνιστή δεν αποδίδεται σωστά. Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές του πρώτου Pacific Rim εκτίμησαν την προσπάθεια που έγινε. Τα γραφικά της ταινίας είναι αρκετά καλά και θα είναι μια όμορφη εμπειρία για όποιον θελήσει να δει την ταινία.



Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.