Τι μπορείς να «κλέψεις» από το ξενοδοχείο.

Γεια σας για ακόμα μια υπέροχη μέρα.

Αν είστε λίγο σαν εμένα, τότε κάθε φορά που μένετε σε ξενοδοχείο σίγουρα θα παίρνετε κάτι μαζί σας για αναμνηστικό.

Γι' αυτό σήμερα θα σας γράψω για το τι μπορείτε να «κλέψετε» από το ξενοδοχείο όπου μείνατε.



Παρακάτω θα δείτε έναν χρηστικότατο οδηγό για το τι μπορείτε να «κλέψειτε» από το ξενοδοχείο, χωρίς να αισθάνεστε τύψεις και ενοχές! Γιατί, όποιος πει ότι δεν έχει ζηλέψει τα σαπουνάκια, τους οδηγούς, την ποικιλία των εφημερίδων και γενικά ότι παρέχει το ξενοδοχείο θα πει ψέματα! Μην διαβάσετρ όμως μόνο τον τίτλο και αρχίσετε να ξαφρίζετε μαξιλάρια, παπλώματα και πετσέτες!


1. Είδη μπάνιου.


Ξέχασες το σαμπουάν ή το κρεμοσάπουνο το σπίτι σου; Μην αγχωθείς, το ξενοδοχείο σου έχει μεγάλη ποικιλία από προϊόντα περιποίησης και … μπορείς να ζητήσεις περισσότερα! Αυτά φεύγοντας μπορούν να μπουν και στο νεσεσέρ σου! Επίσης, θα βρεις κιτ περιποίησης νυχιών αλλά και ραφτικά. Και αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου! Όχι, δυστυχώς οι αφράτες –τεράστιες- πετσέτες και το μπουρνούζι πρέπει να τα αφήσεις στη θέση τους… αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!


2. Οδηγό πόλης.


Στο κομοδίνο σου ή στο τραπέζι στο σαλόνι του δωματίου σου θα βρεις χάρτες και οδηγό πόλης. Αυτό είναι το δικό σου προσωπικό αντίγραφο (όπως λένε και στα περιοδικά των αεροπορικών αερογραμμών) και μπορείς να το πάρεις μαζί σου!


3. Εμφιαλωμένο νερό.


Ναι, το mini bar στο δωμάτιο σου είναι γεμάτο με μπουκαλάκια και σνακς. Και οι τιμές τους όμως είναι… απλησίαστες! Αυτό που μπορείς όμως να πάρεις χωρίς να πληρώσεις είναι τα μπουκαλάκια με το εμφιαλωμένο νερό τα οποία μπορείς να πάρεις και μαζί σου για τις βόλτες σου στη πόλη!


4. Πρωινό.


Δεν σου λέμε να γεμίσεις τις τσέπες σου με βραστά αυγά και μπέικον αλλά το πρωινό κατά 90% είναι δωρεάν! Άρα μπορεί να μπει στη κατηγορία «κλέβω».. έλα μην σχολιάζεις αρνητικά!


5. Εφημερίδες.
Κάθε ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να προμηθεύει τους πελάτες της καθημερινά με εφημερίδες αό όλο τον κόσμο. Ε, αυτές τις εφημερίδες μπορείς να τις πάρεις μαζί σου!


6. Είδη γραφής (στυλό-σημειωματάριο).

Αν δεν το έχεις προσέξει μέσα στο συρτάρι του κομοδίνου σου έχει σημειωματάριο και στυλό! Αυτά ανήκουν σε σένα! 


7. Παντόφλες.

Οκ, δεν είναι αυτές που είναι λούτρινα αρκουδάκια και βάζεις μέσα το πόδι, αλλά είναι παντοφλίτσες, υπέροχες για το μπάνιο και είναι δωρεάν! Άσε που δεν πιάνουν και χώρο στη βαλίτσα! Άντε σου φεξε πάλι!


8. Τη Βίβλο - Αγία Γραφή.


Αν είσαι θρήσκος σου κάνουν ένα πολύ καλό δώρο, αν πάλι δεν είσαι πήγαινε να διαβάσεις το παρακάτω και δωρεάν αντικείμενο! Η Βίβλος ή Η Αγία Γραφή βρίσκεται και αυτή σε κάποιο συρτάρι και σε περιμένει να την μελετήσεις και να την πάρεις μαζί σου!


9. Ποτήρια (χωρίς την καφετιέρα!).


Αν το δωμάτιο σου έχει καφετιέρα, δίπλα θα βρεις φλιτζανάκια του καφέ και σίγουρα ποτήρια για νερό! Όλα έχουν το λογότυπο του ξενοδοχείου και μπορείς να τα πάρεις μαζί σου σαν αναμνηστικά… ή απλά για να πεις ότι κάτι «έκλεψες»!


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.