Ένας 11 χρόνος ήρωας!!!!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Σήμερα θα σας δείξω ένα άρθρο που διάβασα και έκλαιγα από τη συγκίνηση.

Ένας 11 χρόνος έπαιζε στην Παραλία όταν είδε κάτι θαμμένο μέσα στην άμμο.
Ο Connor Fitz-Gerald και μερικά άλλα παιδιά ήταν έξω και έπαιζαν στην αμμουδιά στο Μαρίνα Dunes. Έσκαβαν μικρές σπηλιές και τούνελ στην άμμο. Ο 11χρονος όμως παρατήρησε κάτι τρομακτικό…

Ένα μικρό κοpιτσάκι, η 5χρονη Alyssa Bostic, είχε θαφτεί ζωντανή! Το κοpιτσάκι είχε σκάψει μια μικρή σπηλιά, αλλά κατέρρευσε και παγιδεύτηκε μέσα της για αρκετά λεπτά. Γρήγορα, το αγόρι άρχισε να σκάβει.

Η μικρή Alyssa είχε χάσει εντελώς τις αισθήσεις της και είχε γεμίσει άμμο στο στόμα, τη μύτη και τα μάτια. Ο μικρός τράβηξε το άψυχο σώμα της έξω και άρχισε αμέσως να της κάνει τεχνητή αναπνοή. Ευτυχώς κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Δεν υπήρχαν ενήλικες τριγύρω και ο μικρός ήξερε πως να παρέχει τις πρώτες βοήθειες, βλέποντας μόνο την τηλεοπτική εκπομπή NCIS!

«Είμαι ευτυχής που ήταν σε θέση να σκεφτεί αρχικά πως δεν υπάρχει κάποιος ενήλικας εκεί κοντά και ότι έπρεπε να κάνει κάτι από μόνος του«, είπε ο πατέρας του, Tim Fitz-Gerald.

Όταν έφτασαν οι γονείς τους, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και οι τραυματιοφορείς είπαν πως αν δεν ήταν εκεί ο 11χρονος, η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν κρίσιμη ή ακόμα και θανατηφόρα.

Η Alyssa έχει αναρρώσει πλήρως και πάει πολύ καλά. Ο Connor Fitz-Gerald αργότερα τιμήθηκε με το Εθνικό Ηρωικό Βραβείο Νεότητας από την αμερικανική Λεγεώνα.

Δείτε το βίντεο εδώ.


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.


Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα 10 πιο γλυκά, νεογέννητα ζώα που θα κλέψουν την καρδιά σου!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Οι 5 καλύτερες φωτογραφίες – οφθαλμαπάτες του κυκλοφορούν!