10 Διάσημα Logo με κρυφό νόημα!

Γεια σας και σήμερα...

Καθημερινά κατακλυζόμαστε από άπειρες διαφημίσεις προϊόντων από όλες τις μεγάλες εταιρείες. Γνωρίζεις όμως ποιο είναι το κρυφό μήνυμα από τα πιο διάσημα logo;

Προφανώς και τα λογότυπα των εταιρειών δημιουργούνται για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων τους και για να μας αποτυπωθεί στη μνήμη το brand name τους.

Όλοι μας πάνω κάτω, μια δύο φορές το λιγότερο, έχουμε δει αυτά τα διάσημα logo και σίγουρα δεν είναι εύκολο να τα διαγράψουμε από την μνήμη μας.

Ποιο είναι όμως το βαθύτερο νόημα που βρίσκεται κρυμμένο πίσω τους και τι μήνυμα προσπαθούν να μας περάσουν;

Για πάμε να τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά και θα δεις ότι θα εκπλαγείς!


Τα κρυφά μηνύματα των δημοφιλέστερων logo!!!!


1. Sony Vaio.Στο logo της Vaio μπορούμε να διακρίνουμε δύο σημεία. Το πρώτο είναι τα δύο πρώτα του γράμματα τα οποία υποδηλώνουν το αναλογικό σήμα, ενώ τα δύο τελευταία το ψηφιακό σήμα.


2. Baskin Robbins.Το Baskin Robbins είναι γνωστό για τα υπέροχα γλυκά, αλλά και παγωτά του. Αν κοιτάξεις καλύτερα στο λογότυπο του θα δεις ότι το φωτεινό κεντρικό του σημείο είναι ο αριθμός 31, ο οποίος αντιστοιχεί στον αριθμό γεύσεων που διαθέτει.


3. Northwest Airlines.
Αυτό εδώ στην ουσία έχει δύο κρυφά νοήματα. Το πρώτο είναι το W μέσα στον κύκλο και το N, τα οποία είναι τα αρχικά του West και του North.

Το δεύτερο όμως είναι ο κύκλος που τα περιβάλει, με το τρίγωνο που δείχνει προς τα βορειοδυτικά σαν πυξίδα.


4. Tostitos.Εδώ αν κοιτάξεις στο κέντρο στα δύο t είναι σαν δύο φίλοι να μοιράζονται ένα nachos με σάλτσα. Ευφυέστατο έτσι;


5. elefont.Το λευκό σημείο μέσα στο e σχηματίζει μια προβοσκίδα, η οποία ταιριάζει απόλυτα με το brand name της.


6. Hartford Whalers.Σε αυτό το λογότυπο βλέπουμε την ουρά μιας φάλαινας, αλλά και τα αρχικά της εταιρείας ακριβώς από κάτω, το H και το W με το πράσινο χρώμα.


7. Spartan Golf Club.
Επίσης πολύ περιεκτικό λογότυπο, καθώς υπάρχει το πρόσωπο και η περικεφαλαία του Σπαρτιάτη αλλά στο πρόσωπο του μπορείς να διακρίνεις και έναν αθλητή του golf.


8. Amazon.
Ίσως και το πιο έξυπνο λογότυπο καθώς μας περνάει το μήνυμα ότι εκεί μπορούμε να βρούμε τα πάντα από το a μέχρι και το z, δηλαδή τα πάντα!


9. Coca Cola.Το πιο γνωστό αλλά και πιο δύσκολο logo το έχει η Coca Cola. Θέλει πολύ προσοχή για να διακρίνεις τη σημαία της Δανίας σε αυτό, η οποία είναι η πιο χαρούμενη χώρα.

Δεν μπορείς ακόμη να το δεις έτσι; Για δες την επόμενη εικόνα!


10. Wendy’s.Στο κολάρο στο λαιμό της κοπέλας αν κοιτάξεις προσεκτικά θα δεις την λέξη mom (μητέρα) και αυτό επειδή τα φαγητά τους θυμίζουν την κουζίνα της μαμάς.

Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αντίο.... Δεν θα μου λείψεις καθόλου!!!

9 πράγματα που δικαιούσαι να ζητήσεις στο αεροπλάνο δωρεάν.

Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που έχουν πουληθεί στο Ebay