Τα 8 χειρότερα περιστατικά σε ζωολογικούς κήπους!

Γεια σας....

Οι ζωολογικοί κήποι είναι ένα πολύ ωραίο μέρος για να πηγαίνουν οι γονείς τα παιδιά τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να δουν από κοντά διάφορα είδη ζώων που έχουν δει μόνο ντοκιμαντέρ. Μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για όλα τα ζώα, αλλά όσο τα προσέχουν οι υπάλληλοι είναι πιο εύκολο γι εκείνα.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι στους ζωολογικούς κήπους δεν βρίσκονται ήμερα ζώα. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με κάποια είδη. Ίσως να μη γίνονται τόσο συχνά γιατί παίρνουν μέτρα προστασίας και το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο. Κάποιες φορές όμως, μπορεί να μην είναι και τόσο τυχεροί.

Παρακάτω θα διαβάσετε για 8 άσχημα περιστατικά που έγιναν σε ζωολογικούς κήπους!


1. Περιστατικό με λιοντάρι.




Ένα άτομο ήταν γνώστης καράτε και είχε πάει σε μια πορεία. Το μοτίβο της πορείας ήταν για να πει στους υπόλοιπους ότι οι άνθρωποι είναι αρκετά δυνατοί για να σκοτώσουν τα άγρια ζώα με τα χέρια τους. Έτσι αποφάσισε να μπει στο κλουβί με το λιοντάρι. Τελικά αποδείχτηκε ότι η πορεία είχε άδικο, αφού βρήκαν μόνο τα χέρια του την επόμενη μέρα. 


2. Ένας 3χρονος σε κλουβί γορίλα.




Ένας 3χρονος έπεσε στο περιβάλλον που βρίσκονταν οι γορίλες. Αυτό τράβηξε την προσοχή ενός γορίλα 200 κιλών που πήρε το παιδί μαζί του. Για να καταφέρουν να του αποσπάσουν το παιδί, αποφάσισαν να πυροβολήσουν τον γορίλα, ο οποίος πριν 1 μέρα είχε κλείσει τα 17 του χρόνια.

3. Πολικές αρκούδες.



Μια 32χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν στον ζωολογικό κήπου του Βερολίνου, πήδηξε μέσα στις κλουβί με τις πολικές αρκούδες. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά, αφού δέχθηκε επίθεση. Τελικά κατάφεραν να την βγάλουν ζωντανή από το κλουβί, όμως τα τραύματα που της προκάλεσαν δεν ήταν λίγα.


4. Πολική αρκούδα δαγκώνει επισκέπτη.




Η πολική αρκούδα με το όνομα Binky έγινε γνωστή μετά από δύο περιστατικά με επισκέπτες το 1994. Μια τουρίστα από την Αυστραλία, ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την πολική αρκούδα, που αγνόησε τις πινακίδες και πήγε πολύ κοντά στο κλουβί. Η Binky της έσπασε το πόδι και της προκάλεσε άλλους σοβαρούς τραυματισμούς.


5. Περιστατικό με τίγρη.




Ένας νεαρός αποφάσισε να πηδήξει στο κλουβί της τίγρης, στον ζωολογικό κήπο του Bronx. Ευτυχώς οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου αντέδρασαν πολύ γρήγορα και ο νεαρός βγήκε μέσα από το κλουβί ζωντανός. Τα τραύματά του όμως δεν περνούσαν απαρατήρητα.


6. Επισκέπτες ταΐζουν αρκούδες.




Οι αρκούδες είναι συνήθως ακίνητα και δεν έχουν όρεξη να πηγαίνουν στους επισκέπτες. Μία γυναίκα αποφάσισε να ταΐσει τις αρκούδες βάζοντας το χέρι της μέσα από τα κάγκελα. Για κακή της τύχη, μία αρκούδα αποφάσισε να αντιδράσει σε αυτή την κίνηση. Το πρόβλημα είναι ότι εκτός από την τροφή που του πρόσφερε η γυναίκα, έφαγε μαζί και τα δάχτυλά της.


7. Τίγρεις κάνουν επίθεση σε προσωπικό.



Κάθε βδομάδα στο ζωολογικό κήπο, έχουν μία μέρα την οποία ασχολούνται με την καθαριότητα. Εκεί συμβαίνουν τα περισσότερα περιστατικά. Η 32χρονη Nodrdin Montong μπήκε για να κάνει την ρουτίνα καθαρισμού στο κλουβί με τις τίγρεις. Δυστυχώς όμως δέχτηκε επίθεση από τρεις τίγρεις. Τελικά κατάφεραν να την βγάλουν ζωντανή, αλλά με σοβαρούς τραυματισμούς.


8. Πάντα που επιτίθεται σε επισκέπτες.



Το πάντα με το όνομα Gu Gu βρίσκεται στον ζωολογικό κήπο του Πεκίνου. Μπορεί τα πάντα να είναι όμορφα και γλυκά, αλλά το συγκεκριμένο γίνεται ιδιαίτερα επιθετικό με τους επισκέπτες όταν παραβιάζουν τους κανόνες. Το 2006, ένας άντρας προσπάθησε να αγκαλιάσει το πάντα αλλά πήγε από πίσω του και το τρόμαξε. Αυτό προκάλεσε βίαιη αντίδραση και αποτέλεσμα να χτυπηθούν μεταξύ τους. Ευτυχώς το προσωπικό του ζωολογικού κήπου αντέδρασε γρήγορα.


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.


Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

13 Περίεργες και αστείες στιγμές από όλο τον κόσμο!