Τα 10 πιο περίεργα παιχνίδια για παιδιά!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.


Πολλοί από μας πολλές φορές ψάχνουν να πάρουν ένα δώρο για κάποιο παιδί. Είτε είσαι γονιός, θείος, νονός θέλεις να πάρεις κάτι στο παιδί που θα το κάνει χαρούμενο. Αυτά που συνήθως κάνουν τα παιδιά χαρούμενα είναι τα παιχνίδια. Υπάρχουν όμως κάποια παιχνίδια στην αγορά που δεν είναι οι καλύτερες επιλογές.

Κατά καιρούς έχουν βγει διάφορες ιδέες που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών καθώς είναι μοναδικέ. Βρήκα μερικά από αυτά τα παιχνίδια, μόνο που δεν θα σου κάνουν θετική εντύπωση και είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είναι περίεργα, αηδιαστικά και τρομακτικά. Κάτι που δεν πρέπει να πάρεις ποτέ και σε κανένα παιδί!


Τα χειρότερα παιχνίδια για παιδιά!


1. Ξύρισε το μωρό.


Ένα μωρό που μπορείς να το ξυρίσεις. Αν και τα μωρά δεν έχουν τρίχες όπως το συγκεκριμένο, οι κατασκευαστές βρήκαν τα χειρότερα μέρη για να βάλουν τρίχες.


2. Πατημένη γάτα.


Έχουν σχεδιάσει ακόμα και τις ρόδες του αυτοκινήτου που την πάτησε. Ποιος λογικός άνθρωπος θα έβγαζε ένα τέτοιο παιχνίδι;


3. Σέλα για τον μπαμπά.Αυτή η σέλα είναι σχεδιασμένη για να μπαίνει στην πλάτη του μπαμπά για να μπορεί να τον καβαλάει το παιδί. Λες και το όνειρο κάθε παιδιού είναι να καβαλήσει τον πατέρα του.


4. Το μωρό του μωρού.Το μωρό έχει ένα μωρό και το μωρό του μωρού είναι έγκυος. Πόσο πιο περίεργο μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι;


5. Play-Doh.Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα γι αυτό το παιχνίδι. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.


6. Pee & Poo.
Οι 2 βιολογικές ανάγκες σε ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως ούτε οι κατασκευαστές του δεν μπορούν να βρουν τον λόγο ύπαρξης αυτού του παιχνιδιού.


7. Το αστείο κελί.
Θεωρείται αστείο να μπορείς να κλειδώσεις το παιδί σου μέσα σε ένα κελί. Πόσο αστείο θα είναι αν το παιδί αποκτήσει κλειστοφοβία μετά από αυτό;


8. Ο εκδικητικός μονόκερος.Ο μονόκερος ήταν πάντα ένα πλάσμα που ζει στα παραμύθια. Είναι όμορφο και ευγενικό. Σε αυτό το σύμπαν όμως οι μονόκεροι χρησιμοποιούν το κέρατο τους για να σκοτώνουν.


9. Mr. Buttons.


Ο Mr. Buttons ή αλλιώς κύριος Κουμπιά, δεν είναι και το καλύτερο παιχνίδι για να δώσεις στο παιδί σου να κοιμάται μαζί του.


10. Ντόρα.
Δεν χρειάζεται να πω με τι μοιάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ας πούμε απλά πως η Ντόρα ανακάλυψε πολλά όσο εξερευνούσε.


Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να κάνετε Like στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

17 Αποτυχημένα μακιγιάζ που προκαλούν γέλια!

8 Εικόνες που αποδεικνύουν πως η βλακεία δεν έχει όρια!