Μια σταγόνα αίμα την έκανε.... δισεκατομμυριούχο!

Γεια σας για ακόμα μια μέρα.

Σήμερα θα σας γράψω για το πως μια σταγόνα αίμα έκανε αυτήν τη γυναίκα δισεκατομμυριούχο!

Μα φυσικά μετατρέποντας τον φόβο της σε δις δολάρια. Εύκολο!!!



Είναι όμορφη, νέα, φοράει πάντα συντηρητικά μαύρα ρούχα και ο τραπεζικός της λογαριασμός μετράει πολλά δις δολάρια.

Η Elizabeth Holmes, θεωρείται η νεότερη δισεκατομμυριούχος, είναι αυτοδημιούργητη και τα χρωστάει όλα σε μια σταγόνα αίμα.

Μετέτρεψε τον φόβο της για τις σύριγγες, σε μια επαναστατική ιδέα που την έφερε επανάσταση στις ιατρικές εξετάσεις. Στα 19 της εγκατέλειψε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, σαν χημικός μηχανικός, κέρδισε τα δίδακτρα του πρώτου έτους από το πανεπιστήμιο σε μια δικαστική διαμάχη, και άρχισε μανιωδώς να ψάχνει έναν εύκολο και ανώδυνο τρόπο για να γίνονται οι αιματολογικές εξετάσεις.



Δέκα χρόνια έρευνας και πλήρους αφοσίωσης απέδωσαν μια επανάσταση στα ιατρικά δεδομένα.

Μια σταγόνα αίματος, και μάλιστα χωρίς τη παρουσία γιατρού, εντελώς ανώδυνη και πολύ φθηνή, μπορούσε να εγγυηθεί ακριβή αποτελέσματα για 70 τεστ.

Μπορεί να μην καταλαβαίνετε ακριβώς τι σημαίνει αυτή η ανακάλυψη, αλλά η επιστημονική κοινότητα, την υποδέχτηκε τόσο θερμά όσο οι πρώτοι άνθρωποι που αντίκρυσαν τον τροχό.

Κατοχύρωσε τις ευρεσιτεχνίες σε όλα τα τεστ, και κυριολεκτικά λίγο πριν την απόλυτη χρεοκοπία, η αλυσίδα φαρμακείων Walgreen, με 8.500 φαρμακεία σε όλες τις ΗΠΑ, αγόρασε τα δικαιώματα της πώλησης αυτού του τεστ.



Σήμερα η Elizabeth Holmes, στα 30 της έχει 5 δις δολάρια προσωπική περιουσία, η εταιρεία συνεχίζει και πρωτοπορεί πάνω στα ιατρικά εργαστήρια, ενώ η ίδια δηλώνει εργασιομανής, καθώς σε συνέντευξή της, δήλωσε πως φεύγει από την εταιρεία της μόνο για να κοιμηθεί.

Όλα όμως τα χρωστάει στην γιαγιά της. Η γιαγιά της ήταν υποχόνδρια, πίστευε πως είναι συνεχώς άρρωστη και ξόδευε μια περιουσία σε ιατρικές εξετάσεις. Τότε αντιλήφθηκε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί οικονομικά τους υποχόνδριους, που σύμφωνα με τελευταίες μελέτες, στις ΗΠΑ ξεπερνάει το 40% των πολιτών.

Αυτό ήταν και για σήμερα.

Μην ξεχνάτε να γίνετε μέλοι στην ομάδα μου Lovellen94 στο Facebook.

Ακολουθήστε με στο twitter στην σελίδα μου Lovellen94.

Επίσης μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και Like στα βίντεο που ανεβάζω στο Youtube.

Τα λέμε ξανά αύριο. Μέχρι τότε φιλάκια. 💋💋💋

Σχόλια

  1. Καλησπέρα
    Η αλήθεια είναι πως είναι εντυπωσιακό το επίτευγμα της.
    Όμως πρόσφατα βγήκε στην φορά πως η ίδια κινδυνεύει με φυλάκιση αρκετών χρόνων μιας και η εταιρεία της αποδείχτηκε φούσκα. Η ίδια όντως έπαιρνε τα δείγματα αλλά τα έδινε σε τρίτες εταιρείες για έλεγχο και αποτελέσματα.
    Το συγκεκριμένο που λέω το διάβασα πριν κάνα μήνα σε ξένο σαιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.