Νιώθω μόνη ..

Καλησπέρα σας και καλό μήνα.


Αποτέλεσμα εικόνας για μοναξια
Σήμερα η ανάρτηση μου θα είναι λίγο σκοτεινή. Θα σας περιγράψω πως ένιωθα από την ώρα που ξύπνησα ως τώρα, την ώρα που δημοσιεύω αυτό το θέμα.

Αρχικά να σας πω ότι όταν ξύπνησα η αδερφή μου άρχισε να μου επιτίθεται καλώντας με ψεύτρα, ανάξια, βλαμμένη και διάφορα άλλα πιο προσβλητικά επίθετα.

Οι γονείς μου είναι με νεύρα και άγχος, από τη στιγμή που με σταματήσαν από μια δουλειά που αγαπούσα. Για τα λεφτά, γιατί δεν μπορούν πλέον να αντεπεξέλθουν οικονομικά. Για τους λογαριασμούς που μένουν απλήρωτοι. Όσο δούλευα βοηθούσα γιατί έπαιρνα καλά λεφτά. Και όλα αυτά τα ξεσπάνε πάνω μου λες και εγώ φταίω.

Ποτέ δεν ξεσπάνε ούτε ζητάνε λεφτά από της 2 αδερφές μου. Πάντα από μένα.

Τον τελευταίο καιρό νιώθω μόνη. Οι αδερφές μου αδιαφορούν για εμένα, οι φίλες μου δεν υπάρχουν και οι γονείς που πάντα χωμένη μέσα στα δικά τους προβλήματα.

Μακάρι να υπήρχε κάποιος τρόπος ή κάποιος άνθρωπος να με κάνει να νιώσω σημαντική. Ότι αξίζω κάτι.

Παλιότερα σκεφτόμουν τρόπους ώστε να βάλω τέλος σε αυτή τη μοναξιά και το πόνο που νιώθω.

Αλλά πάντα έμενα εκεί. Στης σκέψεις. Γιατί πιστεύω ότι αξίζω κάτι, ακόμα και αν οι άλλοι κάνουν ότι μπορούν να μου δείξουν το αντίθετο.

Η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Θα δείξω σε όλους που με κορόιδευαν και με μείωναν όλα αυτά τα χρόνια ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου. ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ.

Εσείς έχετε νιώσει ποτέ μόνοι; Ότι κανένας δεν ενδιαφέρετε και δεν νοιάζεται για εσάς; Αν ναι τη κάνατε;

Αυτό ήταν και για σήμερα. Να σας ενημερώσω ότι δεν νοιώθω πάντα έτσι, μόνο όταν δεν έχω άλλη δύναμη να αντέξω της προσβολές. Και να τονίσω ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα έκανα κακό στον εαυτό μου.

Όταν νιώθω έτσι γράφω στο ημερολόγιο μου. Τώρα τα γράφω για εσάς. Παίρνω και μια μεγάλη αναπνοή και λέω στον εαυτό μου ότι θα τα καταφέρω και ότι δεν είμαι μόνη.


Ευχαριστώ όλους εσάς που διαβάζετε το blog μου και μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που κάνω στο facebook. Θα τον βρείτε στην ομάδα μου Lovellen94.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου!!!!

Σε πληρώνουν για να μείνεις!!!!

Τα 10 μυστήρια και θρύλοι γύρω από τον «κρυφό» κόσμο των υπόγειων σιδηροδρόμων.